Ανυπομονεί για το ξεπούλημα της Ελλάδας ο Προβόπουλος

του Δημήτρη Ουζουνίδη

«Να πιάσουμε από την αρχή το νήμα των μεταρρυθμίσεων με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα» συμβούλεψε ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλος τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, σήμερα το μεσημέρι.

Οπως ακριβώς έπρεπε, δηλαδή, να κάνει ένας άνθρωπος των τραπεζών και των κρατικοδίαιτων εταιριών, των διαπλεκόμενων. Ανυπομονεί για το ξεπούλημα της Ελλάδας ο διοικητής της τράπεζας της χώρας.

Ενας από τους ανθρώπους που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη συνομωσία με τα μαγειρέματα της ΕΛΣΤΑΤ που ξαφνικά μετέτρεψαν τη χώρα από οικονομικό τίγρη της ΕΕ σε υπερχρεωμένο κράτος, ένας από τους ανθρώπους που κατηγορείται ότι συμμετείχε στα μεγάλα φαγοπότια των golden boys των τραπεζών, ένας άνθρωπος των τραπεζών χαίρεται που επιτέλους θα ξεπουληθούν κρατικές εταιρείες σε δικούς του ανθρώπους για ένα κομμάτι ψωμί.

Χαίρεται που η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας θα δοθεί σε ιδιώτες μέσω των πωλήσεων της ΔΕΗ, των λιμανιών, των αεροδρομίων, των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και κερδοφόρων κρατικών εταιριών, όπως η γαλακτοκομική εταιρία ΔΩΔΩΝΗ που είναι θυγατρική της Αγροτικής Τράπεζας. 


Τμήμα Ειδήσεων Radio 1 Daniolipton