Σε διαπραγματεύσεις με Τραπεζίτες για τον Τειρεσία που ευθύνεται για το φακέλωμα και δια μέσου αυτού η εξόντωση χιλιάδων εταιρειών και πολιτών…

Διάλογο με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών αρχίζει η κυβέρνηση προκειμένου να χαλαρώσουν οι περιορισμοί στον Τειρεσία που δεν επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να έχουν πρόσβαση σε δανεισμό. Μεταξύ των προτάσεων που θα τεθούν στο τραπέζι με προοπτική να υιοθετηθούν, είναι η απελευθέρωση από τα δεσμά του Τειρεσία των επιχειρήσεων που έχουν εξοφλήσει τις οφειλές για τις οποίες εντάχθηκαν σε αυτόν.

Επίσης, η αύξηση του ποσού πάνω από το οποίο θα μπαίνει μια επιχείρηση στη μαύρη λίστα και η έξοδος σε μικρότερο χρόνο από ότι σήμερα.

Η Τειρεσίας Α.Ε. είναι μία εταιρία στην οποία συμμετέχουν Τράπεζες και ιδρύθηκε το 1997 με σκοπό την εκπόνηση προγραμμάτων για την εύρυθμη λειτουργία του Τραπεζικού Συστήματος. Στην πορεία, κύριο έργο του Τειρεσία έγινε το φακέλωμα και δια μέσου αυτού η εξόντωση χιλιάδων εταιρειών και πολιτών.

Πάνω από  δύο εκατομμύρια (2.000.000) ανέρχεται ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται στη “μαύρη λίστα” των υπολογιστών της Τειρεσίας Α.Ε. αποδεικνύοντας ότι τα στελέχη της εταιρίας δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, και μοναδικό τους μέλημα είναι η αμαύρωση του «επιχειρείν» βυθίζοντας σε ένα έμμεσο σκοταδισμό την ανάπτυξη της οικονομίας στην Ελλάδα.

Τμήμα ειδήσεων Radio 1 Daniolipton