Παρεξηγήθηκαν ο Στουρνάρας και τα οικονομικά τζιμάνια του ΠΑΣΟΚ

Περί παρεξήγησης μιλάνε στη Βουλή και στο αρχηγείο του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους για την είδηση ότι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, συγκάλεσε ΚΤΕ Οικονομικών στο κόμμα.

Σημαίνει ότι το συγκεκριμένο όργανο το οποίο είναι κομματικό το συγκαλεί μόνο ο Πρόεδρος του κόμματος, στην προκειμένη ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το ραντεβού είχε ορισθεί για τις 14.30 το μεσημέρι και όταν μαθεύτηκε ότι το είχε συγκαλέσει ο πλέον αναρμόδιος ξέσπασε επανάσταση! Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα και όπως λένε τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, ενώ και ο εκνευρισμός των ηγετικών στελεχών δεν κρυβόταν.

Ο κ. Στουρνάρας προφανώς μη γνωρίζοντας τα διαδικαστικά για ακόμα μια φορά προκάλεσε αναστάτωση θέλοντας να ενημερώσει για το νομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο για τις αποκρατικοποιήσεις και για το οποίο έχει ακουστεί από ουκ ολίγους βουλευτές ότι θα το καταψηφίσουν.

Ήθελε ο Στουρνάρας να ανταλλάξει απόψεις με τα οικονομικά τζιμάνια του ΠΑΣΟΚ και βρήκε τον μπελά του, με άλλα λόγια. Ουσιαστικά, όμως, τέτοιες ειδήσεις μάλλον στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και στο σχηματισμό μιας λανθασμένης αντίληψης ότι στο ΠΑΣΟΚ αντιστέκονται στον Στουρνάρα και ότι εκείνος ευθύνεται για την οικονομική πολιτική.

Ναι μεν ο Στουρνάρας είναι ο αχυράνθρωπος των τραπεζών και του παρασιτικού συστήματος εξουσίας που όχι πριν από δύο χρόνια αλλά εδώ και δεκαετίες ξεζουμίζει τα ελληνικά νοικοκυριά, αλλά αυτή η πολιτική χαράχθηκε επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εφαρμόστηκε επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επιβλήθηκε και εξακολουθεί να επιβάλλεται σε βάρος του λαού επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ.

Αυτές οι εξελίξεις είναι αρκετές για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα. ότι δεν είναι απλά ηλίθιοι, είναι επικίνδυνοι…

Danioliptes.gr