Συνέλαβαν τον Σπύρο Καρατζαφέρη διότι αποκάλυψε τις κομπίνες τους

Δείτε τις αποκαλύψεις, για τις οποίες συνέλαβαν τον Σπύρο Καρατζαφέρη!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXejOVtHZcE#! 

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος και εκδότης Σπύρος Καρατζαφέρης βάσει παλαιότερου εντάλματος για συκοφαντία επειδή αποκάλυψε το παραδικαστικό κύκλωμα με την υπόθεση Γιοσάκη.

Ο ίδιος μίλησε σε εκπομπή που έκανε ο αδερφός του και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης στο κανάλι ΑΡΤ, λέγοντας ότι ο πραγματικός λόγος της σύλληψής του είναι το γεγονός ότι κατέχει αρκετά από τα έγγραφα που εκλάπησαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αποδεικνύουν τα όσα έκαναν οι πολιτικοί και η Τράπεζα της Ελλάδας με τα swaps, δηλαδή πώς κερδοσκόπησαν, παίζοντας στα διεθνή χρηματιστήρια τα αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων και γενικά με τα λεφτά των φορολογούμενων.

«Όταν εχθές έκανα την εκπομπή και έκανα τις αποκαλύψεις και είπα ότι θα βγάλω τα χαρτιά των Αnonymous από το Γενικό Λογιστήριο που κρύβουν το δάνειο που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και δεν κάνω πίσω και ξέρω με αυτό που λέω ότι θα… μόλις τελείωσε η εκπομπή, απ’ έξω με πήραν στο κατόπι. Στην ισραηλινή πρεσβεία μού έκαναν έφοδο σαν να πιασαν τον Γιαγκούλα.

Τώρα είμαι στη Σήμανση, μετά θα πάω στον εισαγγελέα εφετών, μετά στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι αποφασισμένος να πάω και στον Κορυδαλλό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο της σύλληψής μου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πάω και φυλακή και εξορία. Και τώρα η κατάσταση θυμίζει χούντα, όταν ήμουν κρατούμενος στο ΕΑT- ΕΣΑ» δήλωσε ο Σπύρος Καρατζαφέρης. «Έγινε αχαλίνωτη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας με τα CDS. Αυτοί που αγόρασαν CDS το φθινόπωρο του 2009, κέρδισαν γύρω στα 26 δις!”.“

Αυτά που έκανε (Η Τράπεζα της Ελλάδας ) είναι εγκλήματα, είναι οικονομική γενοκτονία!!” λέει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο πανηγύρι με τις αγορές ομολόγων που αργότερα κουρεύτηκαν».

Danioliptes.gr