Πόσα καθαρά βγάζει κάθε μήνα ο Προβόπουλος;

Όχι άλλο κάρβουνο! Μας εμπαίζουν και μας κοροϊδεύουν ακόμη και για τους μηνιαίους μισθούς τους. Τα εκκαθαριστικά σημειώματα θέλουμε να δούμε και όχι ανακοινώσεις. Άλλα ρώτησε η βουλευτής της ΝΔ, Μισέλ Ασημακοπούλου, και άλλη απάντηση πήρε. Αν όλα είναι για το θεαθήναι, τότε φτάνει πια!

Ιδού η απάντηση που έλαβε η βουλευτής στην ερώτησή της ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές των στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας.

Ειδικότερα:

«οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του Διοικητή, των Υποδιοικητών και των τριών ελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής είναι οι ακόλουθες:

Γεώργιος Προβόπουλος, Διοικητής 7.615,92 ευρώ (Διευκρινίζεται ότι δεν συμπεριλαμβάνονται επιδόματα)

Ελένη Δενδρινού – Λουρή Υποδιοικητής 8.148,12 ευρώ

Ιωάννης Παπαδάκης, Υποδιοικητής 7.373,64 ευρώ

Χαράλαμπος Σταματόπουλος 4.596,91 ευρώ

Γεώργιος Οικονόμου 5.944,26 ευρώ

Ηλίας Πλασκοβίτης 6.765,87 ευρώ

Οι Δενδρινού, Οικονόμου και Πλασκοβίτης δεν καταβάλλουν εισφορές υπερ των ασφαλιστικών ταμείων της Τράπεζας της Ελλάδας λόγω ασφάλισης σε άλλο φορέα». Επιπροσθέτως, η επιστολή της ΤτΕ σημειώνει ότι «τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν, σύμφωνα με ρητή πρόβλεψη του Καταστατικού, αμοιβή για την συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μόνο μηνιαία αποζημίωση η οποία ορίστηκε το 2002 στο ποσό των 256,88 ευρώ μετά την αφαίρεση του φόρου, και έκτοτε δεν έχει μεταβληθεί»

Ακριβώς πριν από ένα μήνα, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ανακοίνωσε ότι ο Προβόπουλος λαμβάνει πάνω από 25.000 ευρώ το μήνα.

Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με τις αποδοχές του τραπεζίτη οι οποίες, όπως λέει, ξεπερνούν τα 25.000 ευρώ το μήνα.!!

Danioliptes.gr