Για να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες…

Για να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες πρέπει να πεθάνουμε όλοι οι υπόλοιποι;

«Tο πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι υψηλοί κατώτατοι μισθοί, αλλά το να πληρώσουν τα υψηλότερα εισοδήματα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι φορολογούνται οι απλοί άνθρωποι, αλλά είναι κρίμα που μαθαίνουμε ότι οι πλούσιοι Έλληνες αγοράζουν σπίτια σε Λονδίνο και Βερολίνο, αλλά δεν φορολογούνται επαρκώς… Υπάρχει ένα όριο μέχρι το οποίο μπορεί κάποιος να συμπιέσει τα εισοδήματα προς τα κάτω. Θα πάθει ασφυξία η κατανάλωση… ».

Με λίγες λέξεις ο Μπέρνχαρντ Ραπκάι, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών έδειξε τί συμβαίνει στη χώρα μας.

Μια κυβέρνηση με πολιτικούς και κόμματα που θεωρούνται μέγα σκάνδαλο από τους Έλληνες που προτίμησαν την αξιοπρέπεια από το γλύψιμο και τη λαμογιά αλλά δεν μπορούν να τα ξεφορτωθούν. Τράπεζες που μετατρέπονται στις ισχυρότερες της Ευρώπης θησαυρίζοντας με λεφτά των φορολογούμενων, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που αγοράζουν επαύλεις στο Λονδίνο και αλλού και κατόπιν μεταναστεύουν κηρύσσοντας ταυτόχρονα την πτώχευση των εταιριών τους.

Εδώ για να φτάσουν στο σημείο να πληρώσουν οι Έχοντες και Κατέχοντες αυτά που τους αναλογούν, θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να πεθάνουμε από την πείνα!

danioliptes.gr