Εισαγγελέας στο πλευρό των τραπεζών;;

Ο Αντεισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Κτιστάκης άσκησε Έφεση κατά απόφασης με την οποία έγινε “κούρεμα” των χρεών μιας εκπαιδευτικού της Ρόδου από το Ειρηνοδικείο Ρόδου.

Το αιτιολογικό του Αντεισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου ευθέως κάνει αναφορά για «ψηφοθηρικό λαϊκισμό του νόμου 3869/2010» ενώ ταυτόχρονα επιχειρηματολογεί για να αποδείξει ότι τα χρέη που διαγράφονται από υπερχρεωμένα νοικοκυριά έρχονται στην πορεία να επιβαρύνουν όλους εμάς με τα μέτρα που προτείνει – επιβάλλει η Τριμερής(Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), είτε με την αύξηση φορολογικών βαρών, είτε με την οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων!

Μόνος αυτό κατάφερε να βρει στραβό από τον Μάιο του 2010 στην Ελλάδα του Μνημονίου ο κ. Εισαγγελέας για να κάνει την «δουλειά» του!

Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τον μέχρι παρεξηγήσεως υπερβάλλον ζήλο του κ. Εισαγγελέα για την υπέρμετρη απόδοση δικαιοσύνης.

Ούτε μπορώ να βρω τίνος συμφέροντα αλήθεια μία τέτοια Έφεση εξυπηρετεί, ίσως κάτι να ξέρει που δεν ξέρουμε εμείς…!

Στον αντίποδα όμως υπάρχει και αυτό εδώ που με βάζει σε πολλές σκέψεις 

http://www.pde.gr/index.php?PHPSESSID=fa501ce26f0bd9d964cc3bdda6566cd2&topic=27696.msg643249#msg643249

το οποίο και παραθέτω για την ενημέρωση όλων.

Ακολουθεί το δημοσίευμα που μου έστειλε φίλος το οποίο πέρασε στα πολύ«ψιλά» από το εντέχνως συντακτικά άρθρο της τοπικής εφημερίδας Ρόδου «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» 

http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=18371&catID=19&pubID=1

Olympia