Οι ιδιώτες έφοροι θα μας βρουν απέναντί τους

Στην Ελλάδα, όπου η εκάστοτε μνημονιακή κυβέρνηση πέτυχε να μειώσει το ΑΕΠ κατά 24% και να αυξήσει τη φτώχεια επί ποσοστού πληθυσμού από 16% σε 44%, το κράτος και οι τράπεζες ετοιμάζονται να λειτουργήσουν ως εισπρακτικές εταιρίες και dealers της περιουσίας των κατοίκων τους, αφού τους φεσώνουν με χαράτσια (το κράτος με φόρους, οι τράπεζες με αύξηση των τόκων και επιτοκίων δανεισμού και με μείωση των τόκων καταθέσεων). 

Οι κυβερνώντες διαρρέουν μέσω των παπαγάλων τους στα ΜΜΕ ότι η ιδέα των ιδιωτικών εφοριών ανήκει στη γερμανική κυβέρνηση. Φροντίζουν να σβήσουν από τη μνήμη του Έλληνα ότι το μέτρο φέρει την υπογραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, όπως και το χαράτσι για τα ακίνητα και οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και τόσα άλλα μέτρα σε βάρος των κατοίκων που είναι φτωχοί ή η οικονομική κατάστασή τους είναι μέτρια. 

Πριν την έξοδό της, είναι βέβαιο ότι αυτή η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ιδιωτική εφορία. Οι εισπρακτικές εταιρίες, από τις οποίες κάποιες ανήκουν στους μεγαλοδικηγόρους γιους του πρώην προέδρου της Βουλής, Γιώργου Σιούφα, που έχουν γίνει αποδέκτες χιλιάδων εξώδικων και μηνύσεων για παράνομες οχλήσεις δανειοληπτών και παράνομη κατοχή των προσωπικών δεδομένων τους, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και μεγάλες εταιρίες λογιστών που κατηγορούνται τα μεν πρώτα για διασπάθιση τεράστιων ποσών που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά τους και οι δεύτερες για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά και να απειλήσουν πολίτες για μικροοφειλές για να καταδείξουν ότι το κράτος -επιτέλους με τις ιδιωτικές εφορίες- καταπολεμά τη φοροδιαφυγή. 

Έτσι, κάθε πολίτης, με τους πρώτους τους συνεπείς φορολογούμενους, θα είναι εν δυνάμει φοροφυγάς και ήδη προβλέπεται από τα νέα μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση ότι το κράτος θα μπορεί να κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία όποιου του χρωστάει πάνω από 600 ευρώ, αντί για χίλια που ίσχυε μέχρι σήμερα λες και υπάρχει καμία διαφορά!

Το κυνήγι μαγισσών θα το κάνουν οι ίδιοι άνθρωποι που είναι μεγαλοφοροφυγάδες ή προστατεύουν τους μεγαλοφοροφυγάδες και προφανώς δεν θα το κάνουν μόνοι τους. 

Δεν θα μας εκπλήξει αν δούμε την κυβέρνηση να δίνει εντολή στην αστυνομία να αναλάβει να απομακρύνει ανθρώπους από τα σπίτια τους με τη βία, τα οποία προηγουμένως τα έχει κατασχέσει για οφειλή π.χ. προς την εφορία ύψους 601 ευρώ! 

Προστατεύουν τους μεγαλοφοροφυγάδες

Επιπλέον, θα δούμε τους μεγαλοφοροφυγάδες να εγκαταλείπουν με την άνεσή τους την Ελλάδα, παίρνοντας μαζί τους τα κλεμμένα ή τα έσοδα που δεν δήλωσαν στο κράτος. 

Οι κυβερνώντες προστατεύουν κρατικοδίαιτους μεγαλοεπιχειρηματίες, όπως ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Φώτης Μπόμπολας που εταιρίες τους χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στο κράτος, αλλά κανείς δεν τους ενοχλεί, προφανώς διότι είναι σε θέση να εκβιάζουν τους κυβερνώντες, απειλώντας ότι θα βάλουν λουκέτο στις εταιρίες τους και θα μετακομίσουν αλλού στο εξωτερικό κλπ.

Στο κάτω κάτω από την ίδια μαρμίτα τρώνε όλοι και τα ίδια εγκλήματα έχουν διαπράξει όλα στο ίδιο θύμα, τον ελληνικό λαό, τους πολίτες που σέβονται το Νόμο και αγαπάνε τον τόπο τους. 

Όμως αυτοί οι άνθρωποι που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις έχουν απέναντί τους το 99% των κατοίκων αυτής της χώρας. Η οργή ξεχειλίζει και είναι απολύτως δικαιολογημένη η ανησυχία της Κομισιόν για τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που ετοιμάζεται να λάβει η οργή της ελληνικής κοινωνίας με τους δυνάστες της, είτε αυτοί λέγονται κυβέρνηση, είτε κράτος, είτε τράπεζες, είτε πάμπλουτα αφεντικά που άνοιξαν εταιρίες με θαλασσοδάνεια και με τα λεφτά που έκλεψαν από τον ελληνικό λαό και από τους φορολογούμενους των υπολοίπων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος ετοιμάζεται να απαντήσει με αγώνα στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων επιχειρήσουν να περάσουν τέτοια μέτρα, δηλαδή οι ίδιοι οι μεγαλοφοροφυγάδες να εκβιάζουν πολίτες για μικροοφειλές άνω των 601 ευρώ προς το Δημόσιο, να τους δικάζουν, να τους καταδικάζουν, να τους επιβάλλουν πρόστιμα και να τους κατασχέσουν την περιουσία τους. Ο Σύλλογος μας θα παραμείνει στο πλευρό κάθε πολίτη που αγωνίζεται να σταματήσει την ελίτ να εξαπατά τον ελληνικό λαό και να τον οδηγεί μαζί με την ίδια τη χώρα στην καταστροφή για να διατηρήσει η ίδια τα κεκτημένα της και να τα αβγατίσει. 

 

danioliptes.gr