Η καταστροφή του ελληνισμού δίνει αβάντα στη Μέρκελ ενόψει εκλογών στη Γερμανία

Ίσως τελικά τα κατάλοιπα του ηττημένου στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο να επιδρούν ακόμη στον ψυχισμό των πλέον συντηρητικών ανθρώπων ανάμεσα στον γερμανικό λαό.

Ίσως πάλι η ανάκαμψη της οικονομίας της Γερμανίας ουσιαστικά μέσω της άντλησης τεραστίων ποσών ως κέρδη από τις κρίσεις στα κράτη-μέλη της ευρωζώνης στον ευρωπαϊκό νότο να έχει μεν προκαλέσει την οργή σε όλη την ΕΕ κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, Αγκελα Μέρκελ, και του επιτελείου της αλλά στη Γερμανία, η οποία επέστρεψε στην εποχή των παχέων αγελάδων, πολλοί Γερμανοί είναι έτοιμοι να ψηφίσουν το κόμμα της Μέρκελ και το αδερφό κόμμα CSU του Στόιμπερ το φθινόπωρο.

Όσα στερήθηκε η ηλικιωμένη συνταξιούχος αγρότισσα, ο άνεργος, ο νέος που μπαίνει στην αγορά εργασίας διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για εργασιακό Μεσαίωνα φαίνεται ότι καταλήξανε στις τσέπες όχι μόνο των ημεδαπών εκφραστών της παρασιτικής ελίτ, αλλά και απλών ψηφοφόρων. Τα γερμανικά ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, όπως η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Bild, έχουν δημιουργήσει μια πλαστή εικόνα της Μέρκελ και του επιτελείου της ότι προσπαθούν να βάλουν τάξη στην ευρωζώνη για να μην πηγαίνουν τα λεφτά των Γερμανών στους κακομαθημένους λαούς του ευρωπαϊκού νότου.

Ούτε λέξη βεβαίως δεν υπάρχει στα γερμανικά ΜΜΕ για το ότι η Γερμανία έχει ενισχύσει την οικονομία της σε μεγάλο βαθμό, πετυχαίνοντας ουσιαστικά άνοδο του ΑΕΠ της που επί χρόνια παρουσιαζόταν ζημιογόνο πριν από την κρίση όσα με την πολιτική λιτότητας που επέβαλε στα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ΕΕ, συγκρατώντας τους επενδυτές να μην επενδύσουν σε άλλες χώρες.

Το άδειασμα των οικονομιών της Ελλάδας και της Κύπρου, με ταυτόχρονη υποθήκευση της περιουσίας τους και αυτόματη ξαφνικά υπερχρέωση όλων των κατοίκων τους, η τιμωρία τρόπον τινά της Κύπρου έτσι όπως παρουσιάζεται από τα γερμανικά ΜΜΕ διότι ήταν φορολογικός παράδεισος, ήταν μια από τις σημαντικότερες αιτίες που το ποσοστό δημοτικότητας της Μέρκελ που πριν από το 2009 δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό να φτάσει σήμερα στο 68%, έξι μόλις μήνες πριν από τις εκλογές στη Γερμανία.

Γιατί προβλήθηκε τόσο πολύ στη Γερμανία η συμμετοχή των ξένων καταθετών και δη των Ρώσων στον τραπεζικό τομέα της Κύπρου;

Η απάντηση έχει να κάνει με την πολιτική και τις δημοσκοπήσεις στη… Γερμανία, τονίζει το γερμανικό περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ» διότι από την άνοδο της δημοτικότητας της Μέρκελ διαπιστώνεται ότι οι Γερμανοί πολίτες νομίζουν ότι είναι ορθή η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή τους σε βάρος των «σπάταλων» κρατών-μελών της ΕΕ, όπως η Ελλάδα. Ετσι, πολλοί Γερμανοί έχουν την άποψη ότι καλά κάνει η Μέρκελ που τα βάζει με τους Κύπριους διότι δεν θα είχαν καμία όρεξη οι Γερμανοί φορολογούμενοι να πληρώνουν από την τσέπη τους για να διασωθούν οι καταθέσεις των Ρώσων μαφιόζων.

Όμως, πέρα από τα πολιτικά κέρδη για τη Μέρκελ και τους φίλους της, τα οικονομικά κέρδη για τη γερμανική οικονομία θα είναι πολύ μεγαλύτερα μέσα στα επόμενα χρόνια, όταν πλέον -εκτός απροόπτου- οι Γερμανοί θα συμπεριφέρονται ως νεοαποικιοκράτες στην Ελλάδα, στην Κύπρο και αλλού.

Η γερμανική ηγεμονία της ΕΕ εδραιώνεται όχι μόνο μέσω της επιβολής της επιχείρησης αρπαγή εθνικών περιουσιών που έχει βάλει σε εφαρμογή το επιτελείο της Μέρκελ αλλά και μέσω της προοπτικής τραπεζικής ένωσης στην ΕΕ, στην οποία είναι προφανές ότι οι Γερμανοί θα έχουν τη μερίδα του λέοντος, και θα είναι διαχειριστές τραπεζών, όπως η Πειραιώς π.χ. ή η Τράπεζα Κύπρου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ ουσιαστικά, διότι θα έχουν κερδίσει μέχρι τότε πολύ περισσότερα από όσα θα τους κοστίσει η επιχείρηση να αφαιμάξουν τον πλούτο άλλων κρατών-μελών της ΕΕ.

Τα κέρδη για τη γερμανική οικονομία από τη βύθιση ολόκληρων λαών στον ευρωπαϊκό νότο στην ένδεια θα είναι τεράστια, το ίδιο και τα κέρδη για τη Μέρκελ στις εκλογές στη Γερμανία το φθινόπωρο. Εκτός και αν οι λαοί αντιληφθούν τη μεγάλη απάτη που έχει στηθεί σε βάρος τους από τους τραπεζίτες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που εδρεύει στη Φρανκφούρτη και των πολιτικάντηδων υπηρετών τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα και όχι οι συμπατριώτες ή οι χώρες, τις οποίες διοικούν.

danioliptes.gr