Τα κοράκια έπεσαν επάνω από τα οικόπεδα φιλέτα

Μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοεκδότες προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι πάει να γίνει. Κάτι ξέρουν και το αποδεικνύουν με τις κινήσεις τους. Το νέο τους σπορ στο οποίο επιδίδονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι οι αγορές οικοπέδων – φιλέτα σε περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί πλούσια κοιτάσματα υδρογονάνθρακων.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο kourdistoportocali.com, την ώρα που ο Έλληνας ματώνει για να εξασφαλίσει τη δόση του δανείου του και το ποσό της εφορίας του, τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια και κάποιοι κορυφαίοι δημοσιογράφοι οι οποίοι σε συνεργασία με συγκεκριμένα ιδρύματα αφού μυρίστηκαν «μαύρο» χρυσάφι (δηλαδή πετρέλαιο) και σπεύδουν επί τόπου για να το εξασφαλίσουν.

 

Συγγενείς πολιτικών και δημοσιογράφοι, λέει, έχοντας ανά χείρας το χάρτη υδρογονανθράκων της χώρας ο οποίος κυκλοφορεί εντός και εκτός Ελλάδος και δικαιολογεί τα ιλιγγιώδη ποσά του δανεισμού, σπεύδουν και αγοράζουν εκτάσεις (επενδυτικά) φιλέτα.

Που; Έχουμε και λέμε: Περιφερειακά της πόλης των Ιωαννίνων, στη Θεσπρωτία, στη Πρέβεζα, στο Κατάκολο και σε ολόκληρη σχεδόν την Κρήτη. Ήδη, υμέτερα γραφεία δικηγόρων και συμβολαιογράφων έχουν μπει στο παιχνίδι και έχουν αναλάβει τις απαραίτητες συμβολαιογραφικές ώστε οι ιδιοκτησίες να αλλάξουν χέρια εν ριπή οφθαλμού.

Καθόλου τυχαία η γερμανική Bild η οποία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την καγκελαρία δημοσίευσε ρεπορτάζ για την ανεργία των νέων στα Ιωάννινα! Πρόκειται για μία από τις πόλεις που κάθονται πάνω σε τεράστια κοιτάσματα.

Μένει, λοιπόν, όλες αυτές οι πληροφορίες να επιβεβαιωθούν… όχι πως αν αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν κάτι θα γίνει. Οι φοροφυγάδες θα συνεχίσουν να κάνουν πάρτι και να συνεχίσουν να πίνουν στην υγειά του κορόιδου, δηλαδή του μισθωτού και του συνταξιούχου που πληρώνει διπλά και τριπλά τις φορολογικές του υποχρεώσεις ως πολίτης.

Danioliptes.gr