Μήνυμα αναγνώστη προς τον κ. Στουρνάρα για την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας

Αξιότιμε κ. Υπουργέ των οικονομικών κ. Στουρνάρα βάσει των δηλώσεων σας στης 9-8-2013 περί άρση των πλειστηριασμών από στεγαστικά δάνεια που αφορούν την πρώτη κατοικία.

 

Θα ήθελα για πολλοστή φορά να σας υπενθυμίσω τα κάτωθι παρά την γραπτή ενημέρωση που έχετε λάβει από εμένα προσωπικά και τις συνεχείς γραπτές μου εκκλήσεις προς εσάς και όχι μόνο όπως καλά γνωρίζετε για παρέμβαση σας που θα έπρεπε εάν εφαρμόζατε όπως οφείλατε τα νόμιμα να είχατε είδοι πράξει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

 

Παρακαλώ στην άμμεση ανάκλησει των δηλώσεων σας διότι σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα καθώς επίσης να κάνετε γνωστούς τους λόγους όχι προς εμένα προσωπικά διότι δεν τολμάτε να μου απαντήσετε γνωρίζοντας τις τραγικές ευθύνες που σας αναλογούν με τις μέχρι σήμερα παράνομες πράξεις σας για τα προαναφερόμενα αλλά είστε υποχρεωμένος να ενημερώσετε όλων τον ελληνικό λαό και να λογοδοτήσετε για τα κάτωθι.

Αξιότιμε κ. Στουρνάρα

Ενώ έχετε λάβει γνώσει επώνυμης μου καταγγελίας η οποία φέρει αριθμ. Πρωτ. 3122κ2071 13-2-2012 την οποία και έχω καταθέσει στο γραφείο του τέως αξιότιμου οικονομικού εισαγγελέα κ. Πεπονη στο ΣΔΟΕ και αφορά φοροδιαφυγή κατά του ελληνικού δημοσίου από αγοραπωλησίες ακινήτων και όχι μόνο στις οποίες εμπλέκονται πέρα από τον αξιότιμο πρόεδρο του συμβολαιογραφικού συλλόγου εφετείου Αθηνών Πειραιώς κ. Βλαχάκη Κωνσταντίνο του Δημητρίου και όχι μόνο και όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδος τράπεζες για παράβαση του ν.3691-2008 νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατά του ελληνικού δημοσίου-ξέπλυμα μαύρου χρήματος-χρηματαδότησει της τρομοκρατίας.

 

Γνωρίζετε αξιότιμε τόσο εσείς όσο και το επιτελείο σας και όχι μόνο ότι όλα τα πιστωτικά ιδρύματα τράπεζες ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ για τα προαναφερόμενα καθώς και την παρέμβαση με δική σας εντολή του αξιότιμου υφυπουργού οικονομικών κ. Μαυραγάνη επιστολής που κοινοποίησε το γραφείο του προς το ΣΔΟΕ στης 9-11-2012 με αριθ.πρωτ0002218 ε7 και αφού διαβιβάζει τα έγγραφα μου προς στο ΣΔΟΕ ζητά να προβούν στις ανάλογες ενέργειες και να έχει πλήρει ενημέρωση.

 

Επίσης αξιότιμε κ. Στουρνάρα με δική σας και πάλι εντολή και κατόπιν ερώτησης του αξιότιμου ανεξάρτητου βουλευτή κ. Προέδρου του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος κ. Νικολόπουλου προς τη βουλή των ελλήνων στης 24-1-2013 με αριθμ. 2419 λαμβάνει επιστολή απάντησης με αριθ. πρωτ 2401 19-2-2013 από τον αξιότιμο κ. Μαυραγάνη ότι οι εν λόγω καταγγελίες μου διαβιβάστηκαν από το υπουργείο οικονομικών προς την εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος για τα περαιτέρω. επίσης αξιότιμε κ. Στουρνάρα έχετε λάβει επιστολή από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ αξιότιμο κ. Στασινόπουλο με αρθ. πρωτ εμπ 19961-1160 23-11-2012 που αναφέρει ότι η ερεύνα για τα εν λόγω βρίσκεται προς εξέλιξη.

 

Επίσης αξιότιμε και επιστολή με αριθ. Πρωτ. 3850 26-9-2012 του αντιεισαγγελέα Αρειου Πάγου κ. Παντελή Νικολάου. τέλος αξιότιμε κ. Στουρνάρα επιστολή που λάβατε τόσο εσείς και όχι μόνο με απ-631 19-4-2013 από το γραφείο του αξιότιμου πρωθυπουργού κ. Σαμαρά την οποία υπογράφει ο κ. Σταμάτης και με παρέμβαση του ιδίου του πρωθυπουργού διαβιβάστηκαν όλες οι καταγγελίες μου στης 1-4-2013 προς αρμόδιο εισαγγελέα Αρειου Πάγου και αφορούν τα προαναφερόμενα.

 

Αξιότιμε υπουργέ των οικονομικών κ. Στουρνάρα απαντήστε επιτέλους στον ελληνικό λαό διότι σε εμένα δεν τολμάτε διότι γνωρίζετε ότι έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα προαναφερόμενα και όχι μόνο γιατί συναινέσατε τόσο εσείς όσο και μέρος της ελληνικής δικαιοσύνης και όχι μόνο στην εκ νέου παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών εφόσον εσείς ο ίδιος ζητούσατε την παρέμβαση τόσο του ΣΔΟΕ και της ελληνικής δικαιοσύνης.

 

Είναι αδιανόητο από μέρους σας ο πρωθυπουργός της Ελλάδος να ζητά και την παρέμβαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τα προαναφερόμενα που είδοι θα έπρεπε να είχατε πράξει εσείς άδω και ένα χρόνο και εσείς να αγνοείτε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος και να ενδώσετε στην εκ νέου παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων χωρίς να περιμένετε όπως οφείλατε και όπως ορίζει ο νόμος τα πορίσματα των ερευνών του ΣΔΟΕ και της ελληνικής δικαιοσύνης.

 

Από που λάβατε εντολές και τις υλοποιήσατε αγνοώντας την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά. υπουργός οικονομικών της Ελλάδος είστε η υπουργός οικονομικών της διαφθοράς και της διαπλοκής διότι οι πράξεις αυτό δηλώνουν.

 

Αξιότιμε κ. Στουρνάρα πως είναι δυνατόν εσείς και όχι μόνο με τις εν λόγω δηλώσεις σας περί άρση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας να εκβιάζετε χιλιάδες έλληνες πολίτες ενώ γνωρίζετε ότι το πόρισμα από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ και της ελληνικής δικαιοσύνης θα αναφέρει πως όλα τα πιστωτικά ιδρύματα και όχι μόνο έχουν κάνει παράβαση του ν.3691-2008 με αποτέλεσμα το 90 τοις εκατό των στεγαστικών δανείων που έχουν χορηγήσει να θεωρηθούν παράνομα -καταχρηστικά και να διαγραφούν φυσικά τα χρήματα που θα πρέπει να καταβάλλουν όλα τα πιστωτικά ιδρύματα προς το ελληνικό δημόσιο ανέρχονται σε πολλά δις ευρω παρ όλα αυτά αξιότιμε εσείς συναινέσατε στην εκ νέου παράνομη στηρίξει τους και τολμάτε να εκβιάζετε τον ελληνικό λαό περί άρσης πλειστηριασμών.

 

Το λυπηρό αξιότιμε κ. Στουρνάρα είναι ότι παρέμβαση στις δηλώσεις σας θα έπρεπε να είχε κάνει η αξιότιμη εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ράϊκου- συντονιστής  διαφθοράς αξιότιμος κ. Τέντες και όχι μόνο αλλά με την σιωπή τους εκθέτουν όλους όσους εκπροσωπούν την ελληνική δικαιοσύνη.

 

Αξιότιμε είμαι πάντα στην διάθεση τόσο την δίκη σας όσο και της ελληνικής δικαιοσύνης που μέχρι σήμερα 10-8-2013 και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μου προς όλους δεν υπάρχει έστω και ένας εισαγγελέας να με καλέσει να λογοδοτήσω για τα προαναφερόμενα και όχι μόνο για καταγγελία υψίστης εθνικής σωτηρίας της Ελλάδος που οι παραβάσεις θεωρούνται κακουργηματικές κατά του ελληνικού δημοσίου. είναι παγκόσμια πρωτοτυπία της ελληνικής δικαιοσύνης πολίτης ο οποίος έχει πράξει φοροδιαφυγή κατά του ελληνικού δημοσίου και όχι μόνο και οικειοθελώς να την έχει καταγγείλει να κάνει συνεχείς εκκλήσεις προς όλους έτσι ώστε να καλεστεί να λογοδοτήσει και κανείς να μην τον καλεί.

 

Παρακαλώ και επειδή δεν γνωρίζω τους νόμους ας μου απαντήσει έστω ένας εισαγγελέας πως είναι δυνατόν για καταγγελία υψίστης εθνικής σωτηρίας της Ελλάδος που οι πράξεις όλων των εμπλεκομένων φέρουν κακουργηματικό χαρακτήρα κατά του ελληνικού δημοσίου να καλείται από πταισματοδικείο να κάνει γνωστά εκ νέου τα προαναφερόμενα εφόσον όλοι οι αρμόδιοι της ελληνικής δικαιοσύνης τα έχουν στα χέρια τους και υποτίθεται όπως ορίζουν οι νόμοι εδώ και ένα χρόνο τα ερευνούν.

 

Αξιότιμε κ. Στουρνάρα κατανοείτε το ότι πέρα από εσάς που δεν τολμάτε να με καλέσετε δυστυχώς δεν τολμά και η ελληνική δικαιοσύνη ένας απλός Έλληνας πολίτης  Είμαι που ζητά να λογοδοτήσει για τις παράνομες πράξεις του κατά του ελληνικού δημοσίου δεν συντρέχει λόγος φόβου από μέρους σας διότι εσείς και όχι μόνο μέχρι σήμερα έχετε εφαρμόσει τους νόμους.

 

Παρακαλώ αξιότιμε από μέρους σας στην άμεση ενημέρωση του ελληνικού λαού όπως οφείλετε για τα προαναφερόμενα καθώς και στην άμεση ανάκληση των εκβιαστικών σας δηλώσεων μέχρι το πέρας του πορίσματος από τις αρμόδιες αρχές του ΣΔΟΕ και της ελληνικής δικαιοσύνης. Παρακαλώ κοινοποιήστε το προς όλες τις κατευθύνσεις. Το ενενήντα τοις εκατό των στεγαστικών δανείων και όχι μόνο θα θεωρηθούν καταχρηστικά και παράνομα και θα διαγραφούν το γνωρίζουν όλοι οι αρμόδιοι.

 

Οξύμορο δε είναι πως ο αξιότιμος πρωθυπουργός παρεμβαίνει και ζητά και την στήριξη της ελληνικής δικαιοσύνης πέρα από τις αρχές του ΣΔΟΕ και ο υπουργός οικονομικών και όχι μόνο εφαρμόζει τα αντίθετα αγνοώντας τις εντολές του πρωθυπουργού.

 

Παρέμβαση και καταλογισμό ευθυνών προς όλους τους εμπλεκόμενους για τις δηλώσεις τους και τις παράνομες πράξεις τους για τα προαναφερόμενα μέχρι σήμερα θα έπρεπε όπως όφειλαν τηρώντας τα νόμιμα να είχαν πράξει τόσο η αξιότιμη εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ράϊκου όσο και ο αξιότιμος συντονιστής διαφθοράς κ. Τέντες και όχι μόνο εφ όσον είναι γνωστές και μαζί με τον αξιότιμο κ. Π. Νικολούδη πρόεδρο της αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος νομιμοποιήσεις εσόδων από παράνομες εγκληματικές ενέργειες κατ εξοχήν αρμόδιο για τα εν λόγω που όπως όφειλε να πράξει τα νόμιμα παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μου προς αυτόν όχι δεν κάνει παρέμβασει όπως όφειλε προ μηνών αλλά αρκείται να κάνει δηλώσεις του τύπου χωρίς αποτέλεσμα το κυνήγι της φοροδιαφυγής όταν ο ίδιος δεν παρεμβαίνει έχοντας στα χέρια του καταγγελία ανυπολόγιστης φοροδιαφυγής κατά του ελληνικού δημοσίου με ανυπολόγιστα ωφέλει για θέμα υψίστης εθνικής σωτηρίας της Ελλάδος και να παρέχει τη προστασία χιλιάδων ελλήνων επειδή ο αξιότιμος κ. Στουρνάρας και όχι μόνο αυτόβουλος και αγνοώντας την παρέμβαση του αξιότιμου πρωθυπουργού ζητά την άμεση άρση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας χωρίς να περιμένει όπως οφείλει και ορίζει ο νόμος το πόρισμα από τις αρχές του ΣΔΟΕ και της ελληνικής δικαιοσύνης όταν και ο ίδιος ζητούσε την ερεύνα από τις αρμόδιες αρχές και όχι μόνο.

 

Κατανοείτε ότι όταν ο κατ εξοχήν αρμόδιος για τα προαναφερόμενα δεν τολμά να πράξει τα νόμιμα για τα οποία και έχει καλεστεί καθώς και να προστατέψει χιλιάδες έλληνες πολίτες που κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους τη τεράστια οικονομικά συμφέροντα θίγονται και με τις πράξεις τους μέχρι σήμερα οι προαναφερόμενοι και όχι μόνο τους καλύπτουν θυσιάζοντας την Ελλάδα και τους έλληνες στο βωμό τους. Αναλαμβάνω την ευθύνη των γραφομένων μου γνωρίζοντας ότι η εν λόγω και όχι μόνο δεν τολμούν όχι να μου απαντήσουν αλλά και είναι λυπηρό δεν τολμούν να με καλέσουν να λογοδοτήσω γνωρίζοντας ότι μπορώ να αποδείξω τα προαναφερόμενα για τα οποία και φέρουν τεράστιες ευθύνες.

 

Αναγνώστης

 

Tromaktiko