Τι απαντά ο κ Σκορδάς σε αναρτήσεις του danioliptes.gr

…Βέβαια, η απάντηση του Θανάση Σκορδά δε δίνεται απευθείας στo danioliptes.gr, αλλά μέσω της αναφοράς του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.

Το ταλέντο στα χείλη να μην απαντούν φαίνεται πως έχουν οι Υπουργοί της κυβέρνησης οι οποίοι ρωτώνται επανειλημμένα για τον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους οι Έλληνες δανειολήπτες αλλά και τις προκλητικές φοροαπαλλαγές που εξασφαλίζουν σε λίγους και εκλεκτούς!

 

Ο νόμος 4161/2013 φαίνεται πως είναι  η απάντηση για όλα τα δεινά του ελληνικού λαού για τον εκλεκτό Υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάση Σκόρδα.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζοντας για άλλη μία φορά τις διατάξεις του Ν. 4161/2013 απαντά ο Υφυπουργός Ανάπτυξης στην αναφορά του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου στην οποία περιλαμβάνονται οι αναρτήσεις του danioliptes.grΠροκλητική φοροαπαλλαγή για λίγους! Αγοράστε ακίνητα χωρίς πόθεν έσχες και τεκμήρια” και  “Δημόσιο – Τράπεζες: σημειώσατε 1 στις οφειλές”.  Χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση στους προβληματισμούς και τα αδιέξοδα τα οποία επισημαίνουν τα εν λόγω κείμενα.

Ο κύριος “Πλειστηριασμοί” δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί ότι ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αφήνει απροστάτευτες μεγάλες ομάδες του πληθυσμού όπως τους εμπόρους οδηγώντας τους στην απόγνωση.

Προφανώς, στο Μαξίμου θεωρούν οτι ο Ν. 4161/2013 είναι αρκετός, όμως κάνουν τεράστιο λάθος.

 

Danioliptes.gr