«Έχουν ήδη έρθει τα ξένα κοράκια να αγοράσουν τα δάνεια των Ελλήνων»

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί – στο Μέγαρο Μαξίμου – κρυφό καμάρι. Κάνουν ότι δε βλέπουν, δεν ακούν, δεν απαντούν και περιορίζονται να προωθήσουν το Νόμο 4161/2013 που θεωρούν ότι είναι η λύση για όλα τα δεινά των δανειοληπτών. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν.

Το θέμα των κατασχέσεων μπήκε στο τραπέζι της εκπομπής του Νίκου Νικολόπουλου: «Να φτιάξουμε ένα τείχος προστασίας σε αυτό που έρχεται από το Σεπτέμβριο και να τους κόψουμε τα χέρια» είπε ξεσπώντας ο Αχαιός βουλευτής κατά των μαυραγοριτών όπως τους απεκάλεσε.

Με αφορμή με το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων σε ξένα funds ανέφερε : «Έχουν ήδη έρθει τα ξένα κοράκια για να αγοράσουν κοψοχρονιά τα κόκκινα δάνεια» ανέφερε ο Νικος Νικολόπουλος ο οποίος έχει επανηλειμμένα θέσει το ζήτημα των κόκκινων δανείων και των ξένων funds στη Βουλή αλλά και στους αρμόδιους Υπουργούς.

 

Τι κι αν στα μνημονιακά μμε καταλαγιάζει ο θόρυβος για την άρση των πλειστηριασμών… Όσο τρόμο πρόλαβαν να σκορπίσουν στον κόσμο σκόρπισαν… Τώρα σιγήν ιχθύος… Κι όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

 

Danioliptes.gr