Λένε οτι θέλουν χωρίς συνέπειες. Γιατι;

Το φαινόμενο της καρέκλας έχει τις ρίζες του απο τότε που τα στελέχη των κομμάτων εξουσίας αντιμετώπιζαν τους εαυτούς τους σαν σωτήρες της χώρας ξεχνώντας πολύ βολικά τις ρίζες τους και από που ξεκίνησαν.

Αυτό το φαινόμενο εξακολουθεί να επηρεάζει δυστυχώς αρνητικά και τα σημερινά πολιτικά στελέχη της κυβέρνησης παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει τους έλληνες. Αντι λοιπόν ορισμένοι να δείξουν την απαραίτητη ταπεινότητα και υπευθυνότητα απέναντι σε έναν λαό που είναι στα όρια της υπομονής του εξακολουθούν και προκαλούν με τις δηλώσεις τους.

 

Μιλάμε φυσικά για τον πρώην, πλέον, πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιο Σταυρίδη ο οποίος παρά το γεγονός οτι ήταν επικεφαλής ενός οργανισμού που είναι υπεύθυνος για το ξεπούλημα των ακινήτων της χώρας, γεγονός που είναι από μόνο του προκλητικό και εξοργιστικό, σχολίασε με πολύ άσχημες εκφράσεις , σε συνέντευξη του, την αντίδραση των κατοίκων του Ελληνικού όσον αφορά την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου.

 

Η συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κριστίνα Πλέτεν για τη νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende δόθηκε ενώ ο κύριος Σταυρίδης ήταν ακόμη πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Την παραχώρησε με αφορμή το αφιέρωμα της εφημερίδας στις 4 Αυγούστου με τίτλο: «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες». Όταν η δημοσιογράφος των ρωτά για τις αντιδράσεις των κατοίκων του Ελληνικού για την ιδιωτικοποίηση του παλιού αεροδρομίου, το οποίο θέλουν να γίνει μητροπολιτικό πάρκο, ο Στέλιος Σταυρίδης… ξεσπά! «Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε … Πες μου πώς θα γίνει!

 

Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα». Με τον πλέον απαίσιο τρόπο ο κύριος Σταυρίδης επιτέθηκε σε έλληνες συμπολίτες του επειδή απλά αντέδρασαν στην απόφαση του να ιδιωτικοποιήσει το παλιό αεροδρόμιο! Και συνέχισε το υβρεολόγιο του χαρακτηρίζοντας μέτρια την ελληνική νοημοσύνη.

 

«Αν οι Έλληνες είχαν έστω μέτρια νοημοσύνη, ο Πειραιάς θα ήταν μεγαλύτερο λιμάνι κι απ’ το Αμβούργο, εδώ και 10 χρόνια. Μακάρι να ζούσα στην Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», λέει ο Στέλιος Σταυρίδης.

 

Και το κερασάκι στην τούρτα ξέρετε ποιο είναι;

 

Οτι χαρακτήρισε την κυβέρνηση του ως την τελευταία ελπίδα για την χώρα! «Είμαστε η τελευταία ελπίδα και το τελευταίο οχυρό της Ελλάδας. Αν πετύχουμε, θα δούμε όλο και περισσότερους Έλληνες να δουλεύουν στη χώρα τους με αξιοπρέπεια, ευτυχία και ευημερία» Είναι αδιανόητο άνθρωποι που έχουν συμβάλει με τις πράξεις τους στην δημιουργία της κατάστασης που είναι τώρα η χώρα να βγαίνουν σε ξένα ΜΜΕ και να προσβάλουν τον ελληνικό λαό με τέτοιο τρόπο!

 

Πόσο “αέρα” και θάρρος έχουμε δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους που υποστηρίζουν με πάθος οτι η πορεία προς τον γκρεμό είναι και η σωτηρία της Ελλάδας;

Αλλά έτσι είναι, όταν δεν υπάρχουν αντιδράσεις και τα δολοφονικά μέτρα της κυβέρνησης περνάνε χωρίς καμία απάντηση από εμάς, τότε γιατί να μην βγαίνει το κάθε πολιτικό στέλεχος να λέει οτι θέλει; Αφου με την σιωπή μας τους δείχνουμε οτι δεν μας ενοχλεί τίποτα!

 

Η θα τους κόψουμε τον βήχα ή θα μας κόψουν τα φτερά … Αποφασίστε!

 

Danioliptes.gr