“Κάντε εσείς την αρχή και ακολουθούμε κι εμείς κύριε Καμμένε” vid

Κάλεσμα συμμετοχής στη δράση απηύθυνε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Χαράλαμπος Περβανάς, μετά την απάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Κάμμενου σε ερώτηση του Radio1d.gr κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

 

 

Σε ερώτηση του Radio1d.gr, για το αν είναι ενήμερος για των αγώνα που έχουν ξεκινήσει τα μέλη του Συλλόγου στις δικαστικές αίθουσες εναντίον των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και για το αν το κόμμα του θα στηρίξει αυτόν τον αγώνα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ως εξής:

 

“Πάγια αρχή των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οτι όλες οι μηνύσεις που έρχονται στην βουλή, να τις υπογράφουμε και οι 18 βουλευτές.Όμως το ζήτημα είναι οτι δεν μπορούμε να τις φέρουμε στην βουλή χωρίς να προστεθούν άλλες 12 υπογραφές ουτώς ώστε να φτάσουμε τις 30. Χωρίς να έχουμε αυτές τις 30 υπογραφές ο κανονισμός της βουλής δεν μας επιτρέπει να τις συζητήσουμε. Έχουμε αποφασίσει οτι όποια μήνυση έρχεται πρέπει να εξετάζεται. Όμως αυτές οι μηνύσεις θα πρέπει να έχουν και την στήριξη των πολιτών”

 

Στην ουσία όχι μόνο δεν απάντησε για το αν γνωρίζει την υπόθεση, αλλά προέτρεψε και τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια τους την αντιπολίτευση!

Όταν η ίδια η αντιπολίτευση είναι αδύναμη να φέρει εις πέρας τις απαιτήσεις των πολιτών, τι περιμένετε απο εμάς κύριε Καμμένε;

Δεν είναι δουλειά των εκλεγμένων πολιτικών κομμάτων να κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους για το συμφέρον του τόπου και των ελλήνων πολιτών;

 

Ας αφήσουν επιτέλους τις δικαιολογίες τα πολιτικά κόμματα, και αφού πρώτα ενημερωθούν για τους δύσκολους αγώνες που δίνει καθημερινά ο έλληνας δανειολήπτης, μόνος του, απέναντι στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα που επιθυμεί να τον καταστρέψει οικονομικά, να ανασκουμπωθούν και κάνουν οτι καλύτερο μπορούν για να στηρίξουν τους ανθρώπους εκείνους που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται σε δευτερόλεπτα!

Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν άλλωστε και τα μηνύματα των πολιτών στο radio1d.gr μετά τη συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των ΑΝ. ΕΛ. Βασίλη Καπερνάρου.

Γιατί άλλο είναι να ακολουθείς την πάγια πολιτική τακτική και μην απαντάς σωστά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και άλλο να ζητάς από τον κόσμο που σε εξέλεξε να κάνει την δική σου δουλειά!

 

{youtube}p5bT5rD4UUI{/youtube}

 

Danioliptes.gr