Χ. Περβανάς: “Για δεύτερη φορά πιάνουμε τον πολιτικό κόσμο αδιάβαστο” vid

Μετά τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, το radio1d.gr έθεσε την ερώτηση του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος σχετικά με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στο πρωτοδικείο Αθηνών από δέκα δανειολήπτες εναντίον των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, και στον Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη κατά την σημερινή συνέντευξη του στην ΔΕΘ.

Απαντώντας στην ερώτηση του Radio1d.gr ο κύριος Κουβέλης παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε για την υπόθεση και, παράλληλα, προέτρεψε τους δανειολήπτες να … στραφούν στην Δικαιοσύνη! «Αυτή την μήνυση δεν την έχω πληροφορηθεί. Την πληροφορούμαι από εσάς και μάλιστα ευχαρίστως, με την έννοια, ότι κάποιοι πολίτες ασκούν τα δικαιώματα τους και προσφεύγουν στην δικαιοσύνη.

 

Εκείνο το οποίο σπεύδω να σας πω είναι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, σύμφωνα με το σύνταγμα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στην κρίση της Δικαιοσύνης πρέπει να αναμείνουμε» Δεύτερη φορά, λοιπόν, που αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης, που μάλιστα συμμετείχε και στην τωρινή κυβέρνηση πέρυσι, δεν απαντάει επί της ουσίας σε μια τόσο κρίσιμη ερώτηση αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι σε ζητήματα που αφορούν τους Έλληνες δανειολήπτες η αντιπολίτευση παραμένει απούσα!

 

Για δεύτερη φορά πιάνουμε τον πολιτικό κόσμο αδιάβαστο που συνεχίζει να έχει την κάλυψη των Τραπεζιτών», δήλωσε σχολιάζοντας τη δήλωση του Φώτη Κουβέλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς.

 

{youtube}2iMUyBlOYtU{/youtube}

Danioliptes.gr