Δεν έχουμε δύο ευρώ να πάρουμε ένα γάλα! Ακούει κανείς εκεί στο ΥΠΟΙΚ; Πόσο πρέπει να φωνάξουμε επιτέλους;

Ευτυχώς που η πολιτική ηγεσία του τόπου έχει λύσει όλα μας τα προβλήματα και μπορεί τώρα να ασχοληθεί με άκρως σημαντικά θέματα όπως για το αν το ΠΑΣΟΚ είναι η όχι «εγκληματική οργάνωση»!

Πολιτικός χαμός από τις δηλώσεις Τζιτζικώστα για το κόμμα του Βενιζέλου, μετά την συνέχισε την ιστορία ο Πάνος Καμμένος και το ΠΑΣΟΚ, φυσικά, σήκωσε αμέσως το γάντι γιατί σε θέματα που το ενδιαφέρουν απαντά αμέσως. Μακάρι η ελληνική βουλή να έδειχνε τον ίδιο ζήλο με τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα ο οποίος δεν ξέρει τι να πρωτοπληρώσει!

 

Ανάμεσα σε όλα αυτά και τις απίστευτες δηλώσεις Πάγκαλου, περί παρακολουθήσεων, που απασχόλησαν για πολλοστή φορά τα ΜΜΕ μια τραγική είδηση δείχνει ότι ο κόσμος δεν έχει να διαθέσει χρήματα ούτε για τα απολύτως απαραίτητα. Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα της ανάπτυξης που προωθεί το δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου!

 

Στην όχι και τόσο μακρινή Ρόδο λοιπόν, ένας πατέρας ευρισκόμενος σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας του νησιού κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων και αφού περίμενε (εκτός της ηλεκτρονικής σειράς αναμονής) επί δύο τουλάχιστον ώρες για να φύγει όλος ο κόσμος, πήγε στον ταμία της τράπεζας και του ζήτησε να κάνει αρχικά ενημέρωση και στην συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξή του διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2,8 ευρώ. Ο ταμίας θεωρώντας ότι το ποσό αυτό ήταν «μη αναλήψιμο» του δήλωσε πως τα βιβλιάριά του ήταν άδεια. Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και χαμηλόφωνα του είπε: «Γι’ αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου».

 

Η περίπτωση αυτή πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης τράπεζας μιλώντας στη εφημερίδα «Ροδιακή» δεν είναι η μοναδική, καθώς η οικονομική ανέχεια, έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες σε παρόμοιες καταστάσεις απόγνωσης.

 

Τι μπορεί να απαντήσει ο κύριος Στουρνάρας σε αυτό τον πατέρα που δεν έχει δύο ευρώ για να πάρει στο παιδί του γάλα; Τι προτάσεις έχουν παρουσιάσει τα κόμματα για να σταματήσουν την εξάπλωση τέτοιων περιπτώσεων; Γιατί αυτό το γεγονός δεν είναι σε καμία περίπτωση μεμονωμένο! Πόσες τέτοιες ιστορίες καθημερινής επιβίωσης δεν έχει προλάβει να καταγράψει η δημοσιογραφική πένα; Δεν έχουν ιδέα οι κύριοι της Βουλής για το τι περνάει η Ελληνική κοινωνία!

 

Το μόνο που ξέρει να κάνει ο κύριος Σαμαράς είναι να βάζει κόκκινες γραμμές στην διαπραγμάτευση με την τρόικα! Τώρα που θα έρθουν από εβδομάδα κύριε Πρωθυπουργέ πόσα ΝΑΙ θα τους πείτε πάλι;

Κατά τα άλλα η ζωή συνεχίζεται στον μικρόκοσμο των 300…

 

Danioliptes.gr