TSIPAS 001

Ιδού κι οι αποδείξεις: Η κλήση του Στέφανου Τσίπα ως μάρτυρα για τις καταγγελίες σε βάρος του Χοακίν Αλμούνια

Ο Στέφανος Τσίπας –οικονομολόγος και αντιπρόεδρος του κόμματος “Εμπρός Ελλάδα”- είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψη την επιβάρυνση που επιφέρει στις δανειακές συμβάσεις το κόλπο γκρόσο των τραπεζών υπολογίζοντας με 360 αντί 365 ημέρες τους τόκους…

 

Ο ίδιος άνθρωπος έχει ενημερώσει σχετικά τόσο τους Έλληνες πολιτικούς αρχηγούς, ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και τους ξένους πολιτικούς όπως τον Νικολάς Σακροζί. Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων, ο Στέφανος Τσίπας ενημέρωσε και τον Ευρωπαϊκό Επίτροπο Χοακίν Αλμούνια.

 

Όπως αποκάλυψε, τα στοιχεία που κατέθεσε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, αποδεικνύουν ότι τόσο ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια όσο και η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ γνωρίζουν, τουλάχιστον από το 2005, ότι εδώ στην Ελλάδα κάποιοι καταπατούν κοινοτικές οδηγίες και αμετάκλητες αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

 

Για του λόγου το αληθές δείτε παρακάτω την κλήση για ανάκριση η οποία αφορά στις σχετικές καταγγελίες που αφορούν στον επίτροπο Αλμούνια.

 

Όπως επισημαίνεται στο ίδιο έγγραφο, πρόκειται να προσδιοριστεί εν ευθέτο χρόνο, ο τόπος και ο χρόνος της ανάκρισης και για τις υπόλοιπες καταγγελίες του ίδιου.

 

TSIPAS 001

 

Danioliptes.gr