Στ. Τσίπας: «Για παρασιώπηση εγκλήματος και συνέργεια απάτης και τοκογλυφία ο Κάρολος Παπούλιας» (video)

Σε νέες αποκαλύψεις για τα πρόσωπα που γνώριζαν για το μεγάλο κόλπο των τραπεζών προχώρησε  ο αντιπρόεδρος του κόμματος «Εμπρός Ελλάδα» Στέφανος Τσίπας μέσα από την εκπομπή «Οικοζην» του Κόντρα Channel την περασμένη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε οτι θεσμικοί επενδυτές του εξωτερικού όπως ο Ροτσιλντ κι ο Ροκφέλερ, αναρωτιούνται πως μία τόσο μικρή χώρα παραδέχεται οτι «μαζί τα φάγαμε», και οτι παρακολουθούσε τον Αμερικανό Πρέσβη.

 

Ο Στέφανος Τσίπας γνωστοποίησε οτι έχει καταθέσει τις ελληνικές αρχές όλα τα στοιχεία για την απάτη και την τοκογλυφία των τραπεζών σε βάρος ξένων επενδυτών και όχι μόνο εις βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών.

 

«Λένε στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αμερική, οτι καθηγητής του Ποινικού Δικαίου και δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω και Συμβουλίου της Επικρατείας είχε ενημερώσει από το 2011 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια για το τι κάνουν οι τράπεζες σε βάρος των Βρετανών και των Αμερικανών επενδυτών. Φήμες λένε οτι αυτό μπορεί να εκληφθεί ως παρασιώπηση εγκλήματος και συνέργεια απάτης και τοκογλυφία» κατέληξε ο κ Τσίπας ρωτώντας αν ο κ. Παπούλιας είχε όντως ενημερωθεί.

 

{youtube}gX9unurXeTA{/youtube}

 

Danioliptes.gr