Εκαψε το σπίτι του και έριξε στο γκρεμό το ΙΧ του για να μην τα πάρουν οι τράπεζες!

 

Ένα 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας έβαλε φωτιά στο ίδιο του το σπίτι και πέταξε στο γκρεμό του αυτοκίνητό του, καθώς ήδη του είχαν κατασχέσει και έπρεπε από το μεν εξοχικό σπίτι του να φύγει άμεσα και να παραδώσει και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε και το αυτοκίνητό του σε γκρεμό. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.

 

Και τα βάσανα του ανθρώπου αυτού δεν σταμάτησαν εδώ: Συνελήφθη από την αστυνομία για εμπρησμό. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι “Δεν θα πάρουν τίποτα οι αλήτες’”…

 

Η είδηση έφτασε μέχρι και το …Περού αφού την αναπαρήγαγε, στην ηλεκτρονική του έκδοση το περουβιανό RPP. Επικαλούμενο πληροφορίες της ελληνικής ηλεκτρονικής εφημερίδας Nafpaktia News, σημειώνει πως οι κοντινοί του εξήγησαν πως ο ίδιος είναι σε κακή οικονομική κατάσταση απ΄όταν έπεσε έξω η οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε.

 

Η πολιτική λιτότητας της ελληνικής κυβέρνησης έχει προκαλέσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού ενώ η κρίση έχει προκαλέσει απεργίες και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα. 

 

Πόσο ψυχή και απελπισία χρειάζεται κάποιος για να κάψει το ίδιο του το σπίτι; Ο συγκεκριμένος επέλεξε να αντισταθεί με τον τρόπο του χρησιμοποιώντας παθητικά μέσα, χωρίς να κάνει κακό σε κανέναν, παρά στον ίδιο του τον εαυτό.

 

Ο επόμενος που θα φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας θα δείξει την ίδια ψυχραιμία ή θα φροντίσει να πάρει στο λαιμό του κι άλλους… που θεωρεί ότι ευθύνονται για την κατάντια του.

 

Μήπως στο τέλος ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο θα βρει η τράπεζα και τα “fund απελπισίας” για τα οποία έγραφε ο Β.Πολύδωρας;…

 

 

Danioliptes.gr