Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες!

Για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει την λογική της σημερινής κυβέρνησης θα πρέπει να έχει σπουδάσει σε κάποιο πανεπιστήμιο εκτός του  πλανήτη Γη, να έχει κάνει μεταπτυχιακό στον Άρη, και μετά να επιστρέψει στον πλανήτη μας για την τελική του εκπαίδευση!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, ότι το οικονομικό επιτελείο περιμένει τους πολίτες να πληρώσουν τους υπέρογκους φόρους τους με τον κουτσουρεμένο μισθό που το ίδιο το ΥΠΟΙΚ τους έχει «ψαλιδίσει»! Γιατί ακόμα και ένα παιδί δέκα ετών, καταλαβαίνει ότι είναι αδύνατον να αυξάνονται τα έξοδα και ταυτόχρονα να μειώνονται τα έσοδα!

 

Δεν είναι δυνατόν, να μας μιλά ο Γιάννης Στουρνάρας για ανάπτυξη το 2014, την ίδια ώρα που τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο αγγίζουν τα 65 δις ευρω το οποίο σημαίνει ότι ο κόσμος ΔΕΝ μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Όταν έχουμε χρέος 350 δις ευρώ και χρωστάμε παντού και δεν ξέρουμε που να πρωτομοιράσουμε τα ψιλά που μας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, δεν μπορούμε να μιλάμε για μια Ελλάδα που θα βγει στις αγορές φέτος κύριε Υπουργέ! Δεν σπουδάσαμε, δεν έχουμε τα πτυχία σας, αλλά αυτά είναι κοινή λογική. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβετε;

 

Και τώρα πάμε στο δια ταύτα: Τις τελευταίες μέρες τα ΜΜΕ ασχολούνται εκτενέστατα με το γεγονός ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, παραβίασε την άδεια(!) του και δεν επέστρεψε στην φυλακή! Όντως ήταν πολύ σοκαριστικό ότι ένας άνθρωπος επέλεξε την ελευθερία από τα σίδερα! Μας δουλεύουν τώρα;

 

Ευτυχώς η πάντα ετοιμοπόλεμη κυβέρνηση βρήκε την λύση και δια στόματος Χαράλαμπου Αθανασίου, του Υπουργού Δικαιοσύνης δηλαδή, ανακοίνωσε με στόμφο ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα κατασκευαστούν φυλακές υψίστης ασφαλείας χωρητικότητας 600 τρόφιμων, στα πρότυπα του Αλκατράζ! Εκτός, από τα κινέζικα προϊόντα τώρα θα έχουμε και στην Ελλάδα το Αλκατράζ – μαϊμού!

 

Αντί να βγούνε οι ιθύνοντες και να ζητήσουν ένα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, για το γεγονός ότι δίνουν άδεια σε τρομοκράτες προχώρησαν σε μια πιο δραστική λύση. Τους ενημέρωσε κανείς ότι ο κ. Ξηρός ΔΕΝ απέδρασε, απλά πήρε ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ; Τι νόημα θα έχει λοιπόν η κατασκευή μιας τέτοιας φυλακής; Μήπως η καλύτερη λύση θα ήταν να σταματήσουν να δίνουν άδεια σε φυλακισμένους; Υποτίθεται ότι μπαίνουν στην φυλακή για να σωφρονιστούν και όχι για να κάνουν διακοπές! Έλεος!

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ποιος είναι ο τρόπος σκέψης της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου. Τα τραγικά λάθη που κάνουν κοστίζουν ζωές, δεν το καταλαβαίνουν αυτό; Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να μας απαγορεύουν τις διαδηλώσεις σε μια δημοκρατική χώρα; Να μας πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις και μετά να μας κατηγορούν ότι δεν πληρώνουμε; Να μας παραμυθιάζουν ότι το μνημόνιο είναι η μόνη λύση όταν το 60% των ανέργων μάλλον διαφωνούν!

 

Ίσως η καινούργια  φυλακή να είναι μια καλή ιδέα για ορισμένους πολιτικούς. Ας το σκεφτεί ο κύριος Αθανασίου. Παράνοια – Μέρος δεύτερο και για το 2014!

 

Danioliptes.gr