Επειδή είναι η εκλεκτή των τροϊκανών

Αυτό αναφέρουν στελέχη της Κουμουνδούρου σχετικά με την… ασυλία που προσφέρει κατά κύριο λόγο στην επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

 

Μάλιστα η Κουμουνδούρου εξέδωσε και ανακοίνωση, στην οποία, αφού κατηγορεί και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για συγκάλυψη, κάνει τις… διαρροές επίσημες, χαρακτηρίζοντας την κυρία Σακελλαρίου «εκλεκτή της τρόικας»! «0 κ. Σαμαράς, ο άνθρωπος της Μέρκελ στην Ελλάδα, και ο κ. Στουρνάρας, ο άνθρωπος του Σόιμπλε στην Ελλάδα, συνεχίζουν και σήμερα να καλύπτουν την επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κυρία Σακελλαρίου, η οποία κατηγορείται για την υπόθεση του Τ.Τ., επειδή είναι εκλεκτή της τρόικας;» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

Τραπεζικό σκάνδαλο Χθες, επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς σε δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση του Τ.Τ. συνιστά ένα μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις. «Αποτελεί», προσθέτει, «μόνο μία πλευρά ενός συστήματος διαφοράς και διαπλοκής στον ευρύτερο τραπεζικό χώρο» και καλεί τη Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της.

 

«Οι ανακεφαλαιοποιημένες τράπεζες με τα χρήματα του ελληνικού λαού δεν ανήκουν σε αποτυχημένες διοικήσεις, αλλά αποτελούν κοινωνική περιουσία» καταλήγει ο κ. Σκουρλέτης.

 

dimokratianews