Ας σταματήσει κάποιος τον «οδηγό αισιοδοξίας» Άδωνι Γεωργιάδη! Μόνο για Όσκαρ δεν είναι!

Λίγους μήνες πριν στηθούν οι κάλπες, και μέσα σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό όπου όλα «παίζονται», είναι το λιγότερο εξοργιστικό, υπουργοί της κυβέρνησης να εμφανίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και με τις δηλώσεις τους να παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή του ελληνικού λάου. Όμως, αυτή την φορά ο συγκεκριμένος υπουργός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Με τις δηλώσεις του περί μνημονίου ο Υπουργός Υγείας, γιατί περί αυτού πρόκειται, έχει δημιουργήσει ένα βαρύ και ασήκωτο κλίμα στο Μέγαρο Μαξίμου και στην κυβέρνηση, τουλάχιστον έτσι το περιγράφουν τα δημοσιεύματα, η οποία παλεύει να μας αποδείξει ότι τώρα έγινε αντιμνημονιακή γιατί φτάνουμε στο «τέλος» του προγράμματος!

 

Λες και ο Σαμαράς δεν ήξερε τι είδους άνθρωπος είναι ο βουλευτής που διόρισε Υπουργό! Δεν είδε τις παλαιότερες τηλεοπτικές δηλώσεις και παρουσίες του για να τον κρίνει! Τώρα του ήρθε η θεία φώτιση!

 

Πάμε όμως στο δια ταύτα: ο κ. Γεωργιάδης, εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και δήλωσε με περίσσιο θράσος ότι ήταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός για το πρώτο Μνημόνιο παρόλο, που γνώριζε την καταστροφική επίδραση που θα είχε για την ελληνική κοινωνία. Μας έλεγε δηλαδή ότι θα τα καταφέρει ο κόσμος, και να μην ανησυχεί αλλά στην ουσία ήταν γνώστης της πικρής αλήθειας! Το κορυφαίο ήταν ότι απέδωσε τη στάση του αυτή σε ένα από τα λεγόμενα «κατά συνθήκη ψεύδη». Έπρεπε προφανώς να μας καθησυχάσει για να μην ξεσηκωθούμε!

 

Η ψυχεδέλεια της υπόθεσης είναι ότι τον καιρό εκείνο, ο κ. Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και σφοδρός επικριτής της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της κ. Αντώνη Σαμαρά που είχαν διαφορετική άποψη και είχαν δημοσίως μιλήσει για «λάθος συνταγή».

 

Να σας θυμίσουμε ότι πριν μπει ο νέος χρόνος, ο κ. Γεωργιάδης ωρύονταν ότι θέλει ο ίδιος να απολύσει τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για να μην του κλέψει την δόξα η … τρόικα!

 

Τέτοιους υπεύθυνους και σοβαρούς ανθρώπους έχουμε επικεφαλείς σε «ευαίσθητα» υπουργεία όπως είναι αυτό της Υγείας. Ανθρώπους που δεν μπορούν να ελέγξουν τα νεύρα τους, μιλούν ακατάπαυστα σαρώνοντας όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, και το χειρότερο πειραματίζονται πάνω στις πλάτες μας αφού δεν γνωρίζουν το αντικείμενο του χαρτοφυλακίου που τους έχει ανατεθεί!

 

Όταν όμως κάνουμε βουλευτές πωλητές βιβλίων και μετά γίνονται και Υπουργοί, δείχνουμε ότι τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν. Εφόσον τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε εξουσία καλά να πάθουμε! Και αν κάποιος μας πει ότι ο Άδωνης διορίστηκε Υπουργός, του απαντάμε ότι εκτός από Υπουργός είναι και βουλευτής. Ποιος τον εξέλεξε λοιπόν; Ποιος τον έκανε να βγει πρώτος σε σταυρούς στην Α΄ Αθηνών; Εμείς φυσικά.

 

Και στο κάτω – κάτω της γραφής ένα μικρό ψεματάκι είπε. Το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω;

 

{youtube}auAaSR5oMVQ{/youtube}

 

Danioliptes.gr