Δεν είναι μόνο τα 2 εκατ του Κικίλια και Ιωαννίδη που έβγαλαν φτερά – Θα αποκαλύψουν και για τα υπόλοιπα εμβάσματα των 30 δισ ευρώ;

Ο Γ. Ιωαννίδης και ο Βασίλης Κικίλιας είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα – που τουλάχιστον ο Β. Κικίλιας διαψεύδει – οι δύο εκ των τριών γαλάζιων βουλευτών που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

Σε πλήρη εξέλιξη άλλο ένα θέατρο του παραλόγου, με το ΣΥΡΙΖΑ να απαιτεί να ενεργοποιήσει η “επιτροπή πόθεν έσχες”! Ακόμη και οι δυο δικαιολογήσουν τελικά πώς απέκτησαν τα δύο αυτά εκατομμύρια από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, το ερώτημα θα παραμένει για τα υπόλοιπα 30 δις ευρώ «μαύρα» εμβάσματα.

 

Την περίοδο που “λεφτά υπήρχαν” και ο πανίσχυρος Γιώργος Παπανδρέου ερχόταν στην εξουσία, κάποιοι που γνώριζαν το ολέθριο σχέδιο έβγαλαν στο εξωτερικό 30 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! Δεν είναι “συμπτωματικό”, είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αφού πολλά από αυτά τα χρήματα ενδέχεται να επενδύθηκαν στην χρεοκοπία της Ελλάδας και να πολλαπλασιάστηκαν, πάλι από όσους είχαν εσωτερική πληροφόρηση από το περιβάλλον Παπανδρέου, γράφει το Olympia.gr.

 

Πως για παράδειγμα ένας Διοικητής κρατικής τράπεζας και άλλων συναφών οργανισμών βγάζει 10 εκ. στο εξωτερικό; Δίδοντας έτσι την μεγάλη αφορμή για τον αφελληνισμό της Αγροτικής Τράπεζας; Ποιοί έβγαλαν τα υπόλοιπα 30 ΔΙΣ που θα μπορούσαν από μόνα τους να στηρίξουν το τραπεζικό σύστημα ως ρευστότητα και μόνο; Γιατί δεν βγαίνουν τα ονόματα στην φόρα; Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της λίστας Λαγκάρντ για το ποιοί διατηρούσαν τους λογαριασμούς – απόρροια των σκανδάλων Siemens, εξοπλιστικών, χρηματιστηρίου. Εάν αυτά τα στοιχεία έλθουν στην δημοσιότητα, θα ανακαλύψουμε και ποιοί μετείχαν ή είχαν πληροφόρηση από την συμμορία που λήστεψε την Ελλάδα.

 

Όμως, μέχρι στιγμής, η τσιμπίδα έπιασε μόνο τους Ιωαννίδη και Κικίλια και όποιον άλλον βουλευτή βγάζει η έρευνα. Γιατί όμως φρόντισαν να βγάλουν τους «κόπους» τους στο εξωτερικό; Τι γνώριζαν και γιατί μαθαίνουμε τώρα για τις τότε μεθοδεύσεις;

 

Θα γίνει το ίδιο και με τα υπόλοιπα 30δις τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ο Προβόπουλος ως ελεγκτική αρχή, ή αυτά θα περάσουν στο απυρόβλητο; Διότι, αφού έχει ανοίξει για κάποιους ο ασκός του αιόλου, πρέπει να ανοίξει για όλους. Αλλιώς σημαίνει οτι η πολιτική καταστροφή των δύο, ήταν προδιαγεγραμμένη και οτι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα. Εάν όμως βγουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο κατά της Τράπεζας της Ελλάδος όπως είναι το λογικό, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι “στο κόλπο”.

 

Οψόμεθα…

 

Danioliptes.gr