Ηλικιωμένοι προς Μαντέλη: “Αρχικλέφταρε, απατεώνα, έφαγες τα λεφτά μας, θα σε διαλύσουμε…”

Επίθεση από δύο ηλικιωμένους άντρες δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρώην Υπουργός Μεταφορών, έξω από την Ευελπίδων και συγκεκριμένα στην οδό Μουστοξύδη…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το makeleio.gr, μόλις τον είδαν μπροστά τους, άρχιζαν να τον βρίζουν λέγοντας τον: “Αρχικλέφταρε, απατεώνα, έφαγες τα λεφτά μας, θα σε διαλύσουμε…”. Ο πρώην υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, σάστισε και προσπαθούσε να τους ηρεμήσει γιατί η κατάσταση είχε φύγει από τον έλεγχο. «Δεν είναι έτσι ρε παιδιά… Ηρεμήστε να σας εξηγήσω!» έλεγε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μαντέλης προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

 

Υπενθυμίζεται οτι στις 26 Μαΐου 2010 ο Τάσος Μαντέλης παραδέχθηκε, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Siemens, είσπραξη προεκλογικής χορηγίας από την Siemens ύψους 200.000 μάρκα το 1998. Είχε προηγηθεί η κατάθεση του κουμπάρου του, Γιώργου Τσουγκράνη, ο οποίος κατονόμασε τον Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη των 200.000 ευρώ. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ιωάννης Σακελάκος, άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι τον Φεβρουάριο του 2000 κατατέθηκαν 250.000 μάρκα στον ίδιο λογαριασμό, τα οποία όμως δεν γνωρίζει από ποιον προήλθαν.

 

Στις 13 Απριλίου 2011 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών με ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για ψευδή υποβολή «πόθεν έσχες» την περίοδο 2006-2007.

 

Danioliptes.gr