ete

Απόλυτη τραπεζική ξεφτίλα: Κατέσχεσαν 2 ευρώ από λογαριασμό απόρου

Η τραπεζική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο σε βάρος των αδύναμων Ελλήνων, την ίδια στιγμή που ο Προβόπουλος χαρίζει σε πολιτικά κόμματα κι επιχειρηματίες εκατομμύρια ευρώ σε θαλασσοδάνεια.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Ολυμπία, τεκμηριώνει πως δεν υπάρχει κανένα όριο στην τραπεζική – κυβερνητική ασυδοσία παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Ενώ οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν να «επιβιώνουν» με ζεστό κρατικό χρήμα, οι υπάλληλοι τους συνεχίζουν το πλιάτσικο στην περιουσία των Ελλήνων.

 

Τελευταίο κρούσμα τραπεζικής ασυδοσίας προήλθε από την Εθνική τράπεζα η οποία δέσμευσε από λογαριασμό απόρου περί τα 2,77 Ευρώ! Κι αυτό, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης περί «ακατάσχετου».

ete

Προφανώς, οι Έλληνες τραπεζίτες επιχειρούν με όλους αυτούς τους τρόπους να περιορίσουν τη “μαύρη τρύπα” που διαπιστώνει ακόμη και η Τρόικα. Ο Γ. Προβόπουλος εξακολουθεί να κρύβει τις εκθέσεις των διεθνών οίκων, πάνω στις οποίες στηρίχθηκε το πλιάτσικο τραπεζικών ιδρυμάτων που ανακεφαλαιοποιήθηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.

 

Danioliptes.gr