Επίσκεψη του Ν. Νικολόπουλου στα γραφεία του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

Στο πλευρό των δανειοληπτών δήλωσε οτι είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής και ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος από τα γραφεία του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος όπου βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο κ. Νικολόπουλος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες αλλά και τη στήριξη που παρέχει στους δανειολήπτες ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος. Επίσης, ενημερώθηκε και για την πρωτοβουλία του Συλλόγου να διεκδικήσει για λογαριασμό των μελών του, τα παρανόμως παρακρατηθέντα ποσά από τις τράπεζες μέσω και «εισπρακτικής».

 

Υπενθυμίζεται οτι ο ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος έχει πολλάκις διαβιβάσει μέσω ερωτήσεων του στη Βουλή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες στις συναλλαγές τους με τις τράπεζες.

 

O Γ.Γ. του  Χριστιανοδημοκρατικού  Κόμματος  και επικεφαλής της Κίνησης «Ανατροπή για την Ευρωβουλή»,  Νίκος  Νικολόπουλος, πραγματοποιεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη την πρώτη, εκτός Αττικής, πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την «Ένωση για τον Λαό και την Πατρίδα», των κ.κ. Β. Πολύδωρα και Χρ. Ζώη.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», με κεντρικό σύνθημα «Μαζί να πούμε ΟΧΙ. Η Θεσσαλονίκη θα φέρει την Ανατροπή στην Ευρωβουλή» και φυσικά, είναι ανοικτή για όλους τους πολίτες.

 

 

Danioliptes.gr