Απίθανη γελοιογραφία για τους δήθεν «επαναστάτες» βουλευτές (ΦΩΤΟ)

Με καταψήφιση της διάταξης για την τιμή του γάλακτος απειλεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Κασσής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η κοινοβουλευτική ομάδα και το συντονιστικό των βουλευτών του κόμματος του αποφάσισε την Τρίτη να καταψηφίσει τις προωθούμενες αλλαγές που αφορούν το γάλα και άφησε αιχμές για την επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην διαπραγματευτεί με τους βουλευτές για την επίμαχη ρύθμιση.

«Με το γάλα δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση. Δεν έγινε διαπραγμάτευση σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Δε θα δεχτούμε αλλαγές που αφορούν και το γάλα», ξεκαθάρισε ο κ. Κασσής.

Μόνο που τέτοιου είδους «επαναστάσεις» τελείωσαν άδοξα για την πλειοψηφία των διαφωνούντων βουλευτών για αυτό και το παρακάτω γράφημα αποτυπώνει πολύ χαρακτηριστικά τη στάση που έχουν κρατήσει σε αντίστοιχες κρίσιμες ψηφορορίες.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι «στα κάγκελα» είχε ανέβει ο κ Κασσής και για το ζήτημα της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας. Μέσω του radio1d.grείχε ξεκαθαρίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συναινέσει στο θέμα των πλειστηριασμών, αλλά μόνο σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή σχέδιο για την παράταση της απαγόρευσης τους για την πρώτη κατοικία. Τελικά ότι παράταση της απαγόρευσης τους αποφασίστηκε, ούτε βέβαια ο κ. Κασσής ψήφισε κατά του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς.

 

Danioliptes.gr