H Τράπεζα Πειραιώς στη φανέλα του Άρη

Τρόπο να μαζέψουν χρήματα αναζητούν οι ομάδες και όπως φαίνεται, η απόγνωση τους οδήγησε στην πόρτα των τραπεζών.

 

Για αρκετά χρόνια, ο «μπασκετικός» Άρης δεν αξιοποιούσε το κεντρικό σημείο της φανέλας, γράφει σήμερα η Metrosport.

 

Πλέον, η ΚΑΕ βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία η οποία εφόσον ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τα οικονομικά της εταιρίας. Οι «κίτρινοι» ήδη έχουν συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, καθώς έχει κοινοποιηθεί επίσημα π έκδοση πιστωτικής κάρτας. ‘Οταν ο Άρης ανέλυσε το πλάνο βιωσιμότητάς της ΚΑΕ, κατά την ακροαματική διαδικασία στη συζήτηση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99, είχε σημειώσει ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να αποφέρει ποσό περί των 200.000 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα της Τράπεζας. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι είναι πιθανή η επέκταση αυτής της συμφωνίας στο κεντρικό σημείο της φανέλας, όσο και σε επίπεδο χορηγίας ονόματος. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών – κι αυτές χρονολογούνται από την περασμένη άνοιξη – έχει τεθεί και το ζήτημα της δραστηριοποίησης του Νίκου Γκάλη. Όχι ως προαπαιτούμενο, αλλά ως μια προϋπόθεση για να έχουν οφέλη και οι δύο πλευρές.


Οριστική εξέλιξη προβλέπεται εντός των προσεχών ημερών, σαφέστατα όμως – ενδεχόμενη οριστική συμφωνία – θα δώσει μεγάλη ανάσα στη ΚΑΕ. Παράλληλα, θα είναι μια συμφωνία που θα προσδώσει κύρος. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η τελευταία μεγάλη χορηγία για τη ΚΑΕ Άρης ήταν αυτή της περιόδου 2007-08 όπου και πάλι είχε επιτευχθεί συμφωνία με τραπεζικό όμιλο.

 

 

Όπως φαίνεται, τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου που δόθηκαν για να στηριχθεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, θα καταλήξουν να γίνουν «μπαλάκι» και θέαμα στα γήπεδα. Και αυτό χρειάζεται ώστε ο κόσμος θα «ξεχνιέται» από τα πραγματικά προβλήματα.

 

Danioliptes.gr