Την ώρα που εσύ πεινάς ο βουλευτής μαθαίνει με τα λεφτά σου τουρκικά!

Κομίζουμε γλαύκας εις Αθήνας αν πούμε πως τελικά το πολιτικό παιχνίδι δεν εφάπτεται της ηθικής. Προέχει το συμφέρον του κόμματος και το προσωπικό του κάθε πολιτικού. Γι΄ αυτό δεν αποτελεί παράδοξο οι πολίτες, όπως δείχνουν όλες οι έρευνες της κοινής γνώμης, στην πλειοψηφία τους δεν εμπιστεύονται το πολιτικό σύστημα.

Τούτων λεχθέντων θα θέταμε ένα ερώτημα που μπορεί να είναι ρητορικό, μπορεί όχι και να έχει ουσία: Πόσο ηθικό και πόσο δημοκρατικό είναι λοιπόν να τάζεις θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος σε εν ενεργεία βουλευτή με την προϋπόθεση να μην ή να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας όποιος κι΄ αν είναι ο υποψήφιος;

 

Υπογραμμίζουμε το όποιος κι΄ αν είναι ο υποψήφιος. 

 

Ακόμη, γνωρίζατε ότι αν θέλεις να κατέβεις για βουλευτής ή και για δημοτικός σύμβουλος πρέπει να πληρώσεις;

 

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. 

 

Την ώρα που εσύ πεινάς υπερφορολογούμενε υπερχρεωκοπημένε δανειολήπτη, οι βουλευτές εξασφαλίζουν από την τσέπη σου μέχρι και τα απαραίτητα χρήματα για ιδιαίτερα μαθήματα ξένων γλωσσών, ανάμεσά τους και τουρκικά! Το μάθημα μιας ώρας ανέρχεται στα 35-40 ευρώ επισήμως!

 

Επιδοτούμενο κι αυτό από εσένα! 

 

Τί καλά θα ήταν αν για δύο χρόνια οι βουλευτές δεν έπαιρναν ούτε ένα ευρώ μισθό;

 

Τι καλά που θα ήταν αν εφαρμοζαν και εκείνοι τα μέτρα που μας επιβάλλουν; 

 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ασυδοσία σε αυτό τον τίπο; 

 

Τελικά ποιος είναι ο δανειστής και ποιος ο «δανειζόμενος»;

 

Απεργία την Πέμπτη…Αλλη μια ντουφεκιά στον αέρα. Κι όμως λύσεις υπάρχουν, απλά όχι με αυτούς που μας καταπιέζουν αλλά με στόχο αυτούς!

 

danioliptes.gr