ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ: Άκυροι και παράνομοι πλειστηριασμοί

Πιο βαθιά στα Τάρταρα επιδιώκουν εκούσια ή ακούσια να βυθίσουν τον υπερχρεωμένο και υπερφορολογημένο Ελληνα πολίτη, όχι μόνο οι τράπεζες, αλλά και τα μίσθαρνα όργανα της επίσημης Πολιτείας, παραβιάζοντας το νόμο, όταν πρόκειται για πλειστηριασμούς.

Αυτό προκύπτει από καταγγελία που έγινε από μέλος του Συλλόγου μας που βρέθηκε να χάνει τμήμα της ακίνητης περιουσίας του εξαιτίας διαφαινόμενων παρατυπιών ολκής που έγιναν σε βάρος του από εντεταλμένα όργανα του κράτους για τη διενέργεια πλειστηριασμών.

 

Μετά την επίθεση των τραπεζιτών, ο δανειολήπτης-μέλος του Συλλόγου μας δέχθηκε τη χαριστική βολή από δημοσίους υπαλλήλους που με χονδροειδέστατη προχειρότητα επιλήφθηκαν των πλειστηριασμών δύο κατοικιών του, λειτουργώντας όχι ως εκπρόσωποι του κράτους αλλά ως εκπρόσωποι των ίδιων των τραπεζιτών.

 

Η αναλγησία των οργάνων του κράτους αποδεικνύει ότι αν ένας μη ενήμερος δανειολήπτης επιχειρήσει να αντιμετωπίσει χωρίς καμία βοήθεια τις τράπεζες αλλά και τα στηρίγματά τους στο κράτος, όπως στην περίπτωση των πλειστηριασμών, δεν έχει καμία ελπίδα να γλιτώσει παρά θα παραμείνει έρμαιό τους.

 

Ο Σύλλογός μας καταβάλλει προσπάθεια να αποδειχθεί η αλήθεια σχετικά με την προχειρότητα στη διαδικασία διενέργειας του πλειστηριασμού και θα επανέλθουμε στο θέμα με πληρέστατο άρθρο αφού συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. 

danioliptes.gr