Κλίμα τρομοκρατίας και φόβου για να εκλεγεί Πρόεδρος.

Κινδυνεύουν οι τράπεζες από τους ωμούς εκβιασμούς των Ευρωπαίων Αναμένονται «στημένες» εκθέσεις που θα δείχνουν την Ελλάδα σε κατάσταση Αργεντινής.

 

Επικίνδυνα παιχνίδια που μπορούν να αποβούν μοιραία για τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος μεθοδεύουν ισχυροί παράγοντες σε Ευρώπη και Ελλάδα στην εναγώνια προσπάθειά τους να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας και φόβου προκειμένου να εκβιάσουν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όσοι συμμετέχουν στο βρόμικο σχέδιο για την αποσταθεροποίηση των τραπεζών κινδυνεύουν να βρεθούν υπόλογοι απέναντι στη Δικαιοσύνη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μπαράζ κινδυνολογικών εκτιμήσεων απ’ τους γνωστούς οίκους αξιολόγησης καθώς και από ψηλά ιστάμενους αξιωματούχους της Κομισιόν. Με τις κατευθυνόμενες και διατεταγμένες απ’ τους ξένους τοκογλύφους αναφορές τα συνδεδεμένα με την τρόικα μέσα ενημέρωσης θα παρουσιάζουν την κατάσταση στην Ελλάδα αντίστοιχη με αυτή της Κύπρου που οδήγησε στο κούρεμα των καταθέσεων.
 

Επενδύουν στον τρόμο

Στόχος της άθλιας προβοκάτσιας είναι να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο και να διαμορφώσουν κλίμα που θα επιτρέπει τη χειραγώγηση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας μέσω εξαγοράς βουλευτών οι οποίοι θα προβάλουν ως άλλοθι για την Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αποστασία τη δήθεν κρισιμότητα της οικονομικής κατάστασης. Κάποια κοράκια των ξένων τοκογλύφων εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο να προκαλέσουν κρίση ρευστότητας σε μια από τις ελληνικές τράπεζες προκειμένου για να πανικοβάλουν τον κόσμο και να εκβιάσουν καταστάσεις.

Το βρόμικο σχέδιο των ξένων τοκογλύφων και των ντόπιων δοσίλογων δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στο χρηματιστήριο της Αθήνας αλλά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα γιατί ο κόσμος τα τελευταία χρόνια έχει γυρίσει την πλάτη στην ελληνική κεφαλαιαγορά στην οποία παίζουν μόνο οι επαγγελματίες του χώρου και κάποιοι ξένοι κερδοσκόποι που ανεβοκατεβάζουν το δείκτη ανάλογα με τη θέση που έχουν πάρει στα παράγωγα. Γι αυτό τα ξένα κοράκια ρίχνουν το βάρος στη δημιουργία κρίσης στον ευαίσθητο χώρο των τραπεζών. Ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα στημένα δημοσιεύματα που σπεκουλάρουν με την ασφάλεια των καταθέσεων ενώ κάποιες άλλες φυλλάδες της τρόικας έφτασαν σε σημείο να μιλούν και για κούρεμα υπενθυμίζοντας το παράδειγμα της Κύπρου.

 

«Στημένη» έκθεση

Η κινδυνολογία θα ενταθεί από αύριο αφού αναμένεται στημένη έκθεση της Νομούρα η οποία θα παρουσιάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση αντίστοιχη με αυτή της Αργεντινής. Τη σκυτάλη θα πάρουν τα υπόλοιπα παραμάγαζα των ξένων τοκογλύφων και οι ντουντούκες των χρεοκοπημένων καναλιών στην Ελλάδα που έχει τεθεί ολοκληρωτικά στην υπηρεσία της τρόικας. Άλλωστε οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαπλοκής έχουν ξεπεράσει σε κινδυνολογία ακόμα και τις γερμανικές εφημερίδες ταυτίζοντας τα συμφέροντα του λαού και της χώρας με αυτά των μνημονιακών κομμάτων. Βέβαια ο κόσμος τους σιχαίνεται και δεν τον εμπιστεύεται και αυτό καταγράφεται και στις κυκλοφορίες των εφημερίδων που όποιες κατρακυλήσουν στην κυριολεξία και σίγουρα θα είχαν βάλει λουκέτο αν δεν ήταν φορτωμένες με τοξικά δάνεια εκατομμυρίων.

 

Τα παπαγαλάκια

Πάντως αυτοί που συμμετέχουν στο βρόμικο σχέδιο για την αποσταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος κινδυνεύουν να βρεθούν υπόλογοι απέναντι στη Δικαιοσύνη. Γιατί ήδη κυκλοφορούν στην πιάτσα τα ονόματα των συνωμοτών που θυσιάζουν ακόμα και τη σταθερότητα της οικονομίας και της χώρας στο βωμό της εξυπηρέτησης των συμφερόντων της τρόικας. Όποιοι σπεκουλάρουν τις κινδυνολογικές πρακτικές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τους περιμένει ο Κορυδαλλός γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχουν παρακρατικά συστήματα για να τους προστατεύουν.

 

KONTRANEWS