Θα ψηφίσουμε αυτούς που ζούνε με τα δανεικά μας και μας κατηγορούν για το αντίθετο; (vid)

Δικτατορία καπιταλιστικού ψευδοδημοκρατικού τύπου! Ο όρος αυτός αδόκιμος μεν στα αυτιά των φιλολόγων αλλά επίκαιρος όσο ποτέ ταιριάζει γάντι για όλους αυτούς που με την ωήφο του λαού ή και χωρίς αυτή υπηρέτησαν πιστά τους κερδοσκόπους μέσα και έξω από την Ελλάδα που απεργάστηκαν και εκτέλεσαν με υπερβάλλοντα ζήλο την οικονομική καταστροφή της χώρας μας και του λαού.

 

Οι άνθρωποι αυτοί μαθημένοι πλέον στην κοινωνική κατακραυγή στήνονται πάλι στο παλκοσένικο για να παίξουν το ρόλο τους.  Ως δήθεν σωτήρες εκβιάζουν και απειλούν τον λαό να μην αποδράσει από τη φυλακή του, αντιλαμβανόμενοι ότι οι ώρες της αφθονίας τους είναι μετρημένες.

 

Πώς εξελίχθηκε αυτή η νέου τύπου δικτατορία;

Μια ματιά σε όσα έχουν συμβεί στη Βουλή στη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας θα πείσει τους πάντες ότι ανέκαθεν τα δύο κόμματα που μοιράζονταν την εξουσία την ασκούσαν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του ίδιου κλαμπ. Αυτού των παρασίτων που θράφηκαν με τα λεφτά των υπερφορολογημένων και υπερχρεωμένων Ελλήνων. Το κλαμπ της αισχροκέρδειας, των νεοτσιφλικάδων που με το χρήμα που ποτέ δεν τους άνηκε άσκησαν την πιο βάναυση εξουσία, γονατίζοντας έναν ολόκληρο πληθυσμό στα πόδια του.

 

Και έπειτα, όταν και οι ίδιοι πιάστηκαν κορόιδα από άλλα πιο μεγάλα αρπακτικά, που είδαν στην Ελλάδα των λαμόγιων την ιδανική ευκαιρία για να μετακυλήσουν την χρηματοπιστωτιική κρίση που προκάλεσαν φόρτωσαν όλες τις χασούρες, όλες τις λαμογιές, τις ολεθρέστερες συνέπειες των κερδοσκοπικών μεν, άστοχων δε ενεργειών τους σε ένα λαό κάπου στην ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας έτσι μια αλυσίδα δήθεν εξαρτημένων λαών από υποτίθεται ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τις ενέσεις των κερδοσκόπων.

 

Δημοκρατία για τους λίγους, φασισμός για τους πολλούς

Οι δικτατορίσκοι, άλλοι με τις ψήφους των κορόιδων και άλλοι αυθαίρετα εξουσιαστές, διαφέντεψαν τον ευλογημένο μας τόπο για λογαριασμό των αρπακτικών που προηγουμένως τους κορόιδεψαν. Κι έτσι δέχτηκαν να ξεπουλήσουν τη χώρα τους για να γλιτώσουν οι ίδιοι.

 

Κάπως έτσι περνούσαν χωρίς καν παρόντες βουλευτές διάφορα νομοθετήματα-  εκτρώματα είτε υπό τη μορφή κατεπείγοντος χωρίς φυσικά καν να τα διαβάζουν. Κάπως έτσι π.χ. το 2013 πέρασαν αλλαγές στον Δικηγορικό Κώδικα .

 

 Ιδού και το πειστήριο.στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Η τρόικα – ελίτ επιβάλλει, η αστυνομία βαράει

Αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι φυσικά δεν βγαίνουν οι ίδιοι στους δρόμους να σκοτώσουν, αλλά βάζουν την αστυνομία να κάνει τη βρώμικη δουλειά σωματικά, να βαράει διαδηλωτές και να διαλύει απεργιακές συγκεντρώσεις, έχουν επιφορτιστεί με τη διάλυση κάθε νοικοκυριού με τα μέτρα που λάβανε κατ’ εντολή των Τροϊκανών.

 

Θυμηθείτε: χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, ξεπούλημα εθνικής γης, τερατοποίηση συστημικών τραπεζών, διάλυση παιδείας, υγείας, αμυντικής δομής, ανεργία και εν τέλει απόλυτη ένδεια από την άποψή του ότι «θα έχεις μόνο για να φας και δεν πρόκειται ποτέ όσο άξιος κι αν είσαι να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις αξιοπρεπώς»

 

Αυτοί οι άνθρωποι που ασκούσαν την εξουσία και την ασκούνε ακόμα δεν γνωρίζουμε αν έχουν έτοιμες τις αποσκευές τους, αλλά όπως και οι δικτάτορες έτσι και αυτοί είναι πλέον φανατισμένοι με όσα διαπράττουν στο όνομα υποτίθεται της σταθερότητας αλλά πρόκειται για τη δική τους σταθερότητας. Golden boys, εφοπλιστές, καρχαριοεπιχειρηματίες, κανονιέρηδες των εργασιακών δικαιωμάτων με κουμπαριές και πεθεριλίκια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώνονται για άλλη μια φορά και στήνουν τη μεγάλη προπαγανδιστική μηχανή αλλά, όπως και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, με απειλές και εκβιασμούς και στις 25 Ιανουαρίου θα ζητήσουν τις ψήφους μας.

 

Αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν στα τηλεοπτικά κανάλια και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη σταθερότητα που θα χαθεί αν οι ίδιοι χάσουν την εξουσία, αλληλοβρίζονται αλλά παλεύουν για τον κοινό στόχο να συνεχίσουν δηλαδή να παρασιτοζωούν σε βάρος όλων μας, όπως έκαναν τόσα και τόσα χρόνια κι αυτοί, κι οι γονείς τους, και τα παιδιά τους.

 

Αυτοί οι άνθρωποι που θα ζητήσουν τώρα την ψήφο μας δεν έχουν τα κότσια να παραδεχτούν ότι έχουν εκχωρήσει τα πάντα στους Τροϊκανούς. Εκχώρησαν την κυριαρχία της χώρας στους τοκογλύφους.

 

Παραδώσανε την άσκηση της πολιτικής της οικονομικής και όχι μόνο στα golden boys της Φρανκφούρτης, των Βρυξελλών, του Στρασβούργου και της Νέας Υόρκης.

 

Αυτοί οι άνθρωποι από κοινού με τους τραπεζίτες γονάτισαν έναν ολόκληρο λαό που επιδότησε και εξακολουθεί να επιδοτεί τη χλιδάτη ζωή τους.

 

Τα αναρίθμητα τραπεζικά σκάνδαλα που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια δεν αποκαλύφθηκαν από τα συστημικά ΜΜΕ αλλά από «γραφικούς» υποιτίθεται τύπους και αφορούσαν αφενός το μεγάλο ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής περιουσίας, αφετέρου δε την στοχευμένη φτωχοποίηση του λαού μέσω της υπερφορολόγησης και της υπερχρέωσης ώστε και η περιουσία κάθε νοικοκυριού να περάσει στα χέρια των κερδοσκόπων.

 

Ζούνε με τα δανεικά μας

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκχώρηση των δανειακών συμβάσεων σε εταιρίες ειδικού σκοπού. Συνήθως πρόκειται για εταιρίες που ιδρύθηκαν από τις ίδιες τις τράπεζες, οι οποίες διαπραγματεύονται φθηνό χρήμα σε ρευστό με τους διεθνείς τοκογλύφους με αντάλλαγμα τα σπίτια των δανειοληπτών που είναι πελάτες της τράπεζας.

 

Παρακολουθήστε το βίντεο που βασίζεται σε στοιχεία που έχει παραδώσει ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος για την εκχώρηση των δανειακών συμβάσεων σε αυτές τις εταιρίες ειδικού σκοπού για να καταλάβετε ότι όχι μόνο χαρίζαν τα σπίτια μας αλλά από πάνω την όλη λαμογιά την πλήρωνε από την τσέπη του ο Ελληνας φορολογούμενος φυσικά με νόμους και διατάγματα που θέσπισαν με τον απόλυτα δικτατορικό τρόπο όλοι αυτοί οι άνθρωποι που απειλητικά ζητούν την ψήφο μας στις 25 Ιανουαρίου.

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Πώς είναι δυνατόν η JP Morgan, μια αμερικανική τράπεζα, να λαμβάνει ως ενέχυρο τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών για δάνειο που έδωσε προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων; Κι όσο για αυτό το ρημάδι το δάνειο, έδωσε δύο το Ταμείο που δεν ήταν δικά του αλλά του Ελληνα φορολογούμενου για να πάρει τέσσερα!

 

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει τις αθέμιτες ενέργειες των τραπεζών. Η τελευταία καταγγελία με ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου έγινε προς το υπουργείο Ανάπτυξης και προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για όσα διέπραξαν σε βάρος των δανειολητπών η Eurobanjk και η θυγατρική εταιρία της THEMELEION III Mortgage Finance PLC.

 

Ιδού ολόκληρη η επιστολή καταγγελίας:

Οι άνθρωποι αυτοί συμμετείχαν ενεργά στην καταλήστευση τόσο της εθνικής όσο και της ιδιωτικής περιουσίας όλων μας για να συνεχίσουν να ζούνε με τα δικά μας δανεικά και μας κατηγορούσαν ότι εμείς ζούσαμε τα δικά τους δανεικά.

 

Και τώρα έχουν το θράσος να θέλουν τις ψήφους μας.

 

Εχουν το θράσος να ζητούν με εκβιασμούς τις ψήφους τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων δανειοληπτών!

 

Θα τους τη δώσουμε;

 

Η φωνή μας, αν είναι ενωμένη, είναι πολύ δυνατή! Ας μην τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας καταστρέφουν. Να δώσουμε τώρα ένα τέλος στην καταλήστευσή μας και στην υποδούλωση της πατρίδας μας στους κερδοσκόπους.

 

Μαζί, ενωμένοι, δυνατοί να προχωρήσουμε γιατί ο αγώνας συνεχίζεται!

 

 

danioliptes.gr