Είναι γεγονός! Οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ελλάδα αποικία χρέους

Φθηνός τουρισμός και φθηνό υπηρετικό προσωπικό με τις καλύτερες παραλίες δικές σας για όσο καιρό θα μένετε εκεί; Ιδανικός χώρος εναπόθεσης μεταναστών που έχουν οικογένειες, συγγενείς και φίλους που τους περιμένουν στη Δύση αλλά τί να κάνουμε η Ευρώπη είναι φρούριο και μόνο για πλουσίους και για το υπηρετικό προσωπικό; Φθηνό υπερχρεωμένο εργατικό δυναμικό χωρίς καμία συναίσθηση εθνικής ταυτότητας, ανεξαρτησίας ή έστω ελευθερίας; Ολα αυτά στην Ελλάδα του 2020 όπως την ονειρεύονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας!

 

Δεν εξηγείται διαφορετικά η τοποθέτηση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών , Πιερ Μοσκοβισί, στη συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα «Ντι Βελτ». Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μοσκοβισί τάσσεται υπέρ της σύσφιξης της… θηλιάς που έδεσε στον ελληνικό λαό η ελίτ κερδοσκόπων και αρπακτικών των αγορών εντός και εκτός Ελλάδας και η φαύλη τραπεζοκρατία και φυσικά οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι κομισάριοί τους σε διάφορους δημόσιους οργανισμούς, τους οποίους αφού πρώτα διασπάθισαν, κατόπιν βούλιαξαν στα χρέη και τους κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες. 

 

Ο Μοσκοβισί δηλώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι έτοιμη να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη με οποιοδήποτε κόστος αλλά υπο αυστηρούς όρους, και προειδοποίησε ότι ατυχήματα μπορεί να συμβούν. 

Κι όσο ο Μοσκοβισί παραχωρεί συνεντεύξεις, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μεταφέρεται σε νέο γυάλινο ουρανοξύστη, κτισμένο και με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στον οποίο έκαναν ποδαρικό οι αντιεξουσιαστές, και πιέζει περισσότερο για μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού για να παραμείνουν χορτάτες οι εγχώριες τράπεζες, οι κερδοσκόποι τους και τα αφεντικά τους στο εξωτερικό. 

 

Διαβάζουμε σε ένα από τα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων, ότι οι αντιπρόσωποι των τριών θεσμών αναφέρουν ότι με βάση τις περιορισμένες πληροφορίες που έχουν, η ελληνική κυβέρνηση θα είναι σε θέση να συνεχίσει τις πληρωμές μόνο για λίγες ακόμα εβδομάδες και η κυβέρνηση θα πρέπει να παγώσει νομοθετικά μέτρα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα δημόσια οικονομικά, επισημαίνει ο αξιωματούχος. 

Δημοσίευμα του Reuters σημειώνει εξάλλου την ενόχληση των Ευρωπαίων αξιωματούχων από την έλλειψη ενημέρωσης από την Αθήνα.  

 

Η Ελλάδα απογοήτευσε τους πιστωτές της την Τρίτη αρνούμενη να δώσει νεότερα στοιχεία για την πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις σε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη και επιμένοντας ότι οι συζητήσεις θα πρέπει να κλιμακωθούν στη Σύνοδο Κορυφής της Πέμπτης, αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου.
 

Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν γνωρίζουμε! Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι πλέον δεν μπορεί άλλο ο λαός της Ελλάδος να είναι σκυμμένος στα τέσσερα για χατιρι των golden boys, των παιδιών τους που είναι άσοι στο bullying και των προστατών τους, απόγονων ναζί ή ναζί στη σκέψη που θέλουν η Ελλάδα να γίνει αποικία τους και οι κάτοικοί της, υπόδουλοί τους. 

 

danioliptes.gr