Κρύβει τα λαμόγια το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τις λίστες της ντροπής με ονόματα πολιτικών δήθεν πρώην αγωνιστών κατά της δικτατορίας που εμπλέκονται σε σκάνδαλα και πρωταγωνίστησαν στην επιβολή της οικονομικής δικτατορίας που καταδυναστεύει εδώ και χρόνια την Ελλάδα θέλει να κρύψει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, δίνοντας ταυτόχρονα στη φορά τα προσωπικά δεδομένα σε όποια τράπεζα ή εταιρία, με την οποία έχουν αλισβερίσια οι κυβερνώντες.

Δήθεν με αφορμή τη δημοσιοποίηση των ονομάτων οροθετικών ιερόδουλων, κάτι που έγινε τεχνηέντως από την κυβέρνηση, για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από εν εξελίξει πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα και νέο κύμα χαρατσιών, ο Ρουπακιώτης δήλωσε ότι θα κατατεθεί διάταξη στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, με την οποία θα καθορίζεται επακριβώς ο τρόπος, ο χρόνος και πλήρως αιτιολογημένα από την εισαγγελία ο λόγις δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων.

Ουσιαστικά, με τη διάταξη ο κ. Ρουπακιώτης επιχειρεί να καλύψει πολιτικούς που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς, να μη βγουν δηλαδή στη φόρα τα ονόματά τους και φυσικά να μην διώκονται ποινικά ακόμη και αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος τους. Με άλλα λόγια, πλήρης ασυδοσία και ασυλία για τα λαμόγια της πολιτικής.

«Δεν μπορούμε να περάσουμε στο άλλο άκρο και με σπερμολογίες με ανώνυμες καταγγελίες με διάχυση λιστών να σπιλώνουμε» δήλωσε ο ίδιος για το θέμα, προφανώς αναφερόμενος σε λίστες που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί με τρανταχτά ονόματα πολιτικών που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς.

«Πρέπει να διασφαλίσουμε προσωπικότητες αν θέλουμε να μιλάμε με όρους νομιμότητας και δεν είναι δυνατόν με το παραμικρό να διαχέονται λίστες και να υπάρχουν ονόματα ανθρώπων που έδωσαν αγώνα κατά της δικτατορίας και μόνο και μόνο επειδή κυκλοφορούν αυτές οι λίστες κάποιοι ανωνύμως θέλουν να τους σπιλώσουν».

Ισχυρίστηκε δε ότι με τη δημοσιοποίηση των λιστών επιτυγχάνεται η κάλυψη και η συσκότιση διότι όπως είπε «όσες περισσότερες λίστες διακινούμε, τόσο καλύπτονται οι πραγματικοί υπαίτιοι διάπραξης των όποιων αδικημάτων, είτε για τη διαχείριση δημοσίου χρήματος είτε για την διάπραξη άλλων εγκλημάτων».

Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης δεν έκανε ούτε μια νύξη για το θέμα της κατάφωρης παραβίασης προσωπικών δεδομένων πολιτών από τράπεζες, εισπρακτικές εταιρίες και άλλους που επιχειρούν να τους παγιδέψουν και να τους υπερχρεώσουν.

Η κυβέρνηση λαμβάνει τα μέτρα της για να μην ξεσκεπαστούν άλλα σκάνδαλα σε βάρος όσων προστατεύει, χαρακτηρίζοντας μάλιστα και κάποιους αγωνιστές κατά της δικτατορίας. Το να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο αποδομούν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

danioliptes.gr