Στην ερώτησή τους οι βουλευτές κάνουν λόγο για άνευ ορίων ανθρωπιστική κρίση αντίστοιχη με εκείνη της Γερμανικής Κατοχής επικαλούμενοι στοιχεία Διεθνών Οργανισμών (UNICEF, Συμβούλιο Ευρώπης), που «θέτει πλέον σε κίνδυνο την παρουσία της Ελληνικής Φυλής στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι».
Τα στοιχεία που καταθέτουν είναι συγκλονιστικά:
Α) Η πρόσφατη έκθεση της UNICEF αποκαλύπτει ότι 439.000 παιδιά, νηπιακής, αλλά και σχολικής ηλικίας (κυρίως Δημοτικής εκπαίδευσης), υποσιτίζονται, ενώ συχνά είναι τα περιστατικά, να λιποθυμούν την ώρα των μαθημάτων τους στα Δημοτικά Σχολεία.
Β) Το Συμβούλιο της Ευρώπης κρίνει παράνομες τις αποφάσεις, «μεταρρυθμίσεις», που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της Τρόικα,
-για τη μείωση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων κάτω των 25 ετών στα δύο τρίτα του εθνικού κατώτατου μισθού και θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι αμείβονται κάτω από τα όρια της φτώχειας των 580 ευρώ μηνιαίως.
-Παράνομη επίσης, κρίνεται από τον Ευρωπαϊκό αυτό Οργανισμό και η παράταση ενός έτους στη δοκιμαστική περίοδο, που οι εργαζόμενοι μπορούν να απολυθούν χωρίς προειδοποίηση.
Γ) Το διεθνούς κύρους Πρακτορείο Ειδήσεων «Reuters» σε τηλεγράφημά του αποκαλύπτει ότι την περίοδο 2009 – σήμερα το ποσοστό των αυτοκτονιών οφειλόμενο κυρίως, στη λιτότητα-λιμοκτονία, που έχει επιβληθεί στο Ελληνικό Λαό από την Τρόικα με τη σύμπραξη των Ελληνικών Κυβερνήσεων, έχει συντείνει στην αύξηση των αυτοκτονιών στη Χώρα κατά 40%, σε σημείο ώστε να σημειώνονται το λιγότερο δύο αυτοχειρίες ημερησίως.
Όπως σημειώνουν με έμφαση : «Η συμπαιγνία Κυβέρνησης και Τρόικας, έχει μεγάλες ευθύνες για την απόκρυψη των αποκρουστικών αυτών περιστατικών, που εξεγείρουν κάθε ανθρώπινη συνείδηση και επιβεβαιώνουν το προμελετημένο σχέδιο, εγχώριων και εξωχώριων συμφερόντων, να οδηγήσουν τον Ελληνικό Λαό στα έσχατα όρια απαθλίωσης, καθώς και υποταγής του στους νέους επικυρίαρχους της διεθνούς τοκογλυφίας».
Με βάση λοιπόν τα προηγούμενα ζητούν λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία των επιπτώσεων στον Ελληνικό λαό της πολιτικής που έχει εφαρμοστεί στην μετά μνημονίου εποχή.
Exelixeis
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.