Παγκόσμια πρωτοτυπία: Μόνο στην Ελλάδα τα φερέφωνα των τραπεζών κοροϊδεύουν τους αναγνώστες τους τόσο ξεδιάντροπα!

Διαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε!

Πώς είναι δυνατόν μια οικονομική εφημερίδα που μοιράζει στα σαββατιάτικα φύλλα της αναγνώσματα για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα γεγονότα που σημάδεψαν την παγκόσμια οικονομική κρίση να πανηγυρίζει για… παγκόσμια πρωτοτυπία σε τί; ότι η τρόικα συναίνεσε στο σχέδιο της κυβέρνησης να παγιδέψουν οι τράπεζες τους πολίτες σε διακανονισμούς και να κερδίσουν για τη δήθεν χασούρα τους πουρμπουάρ δύο έως είκοσι δισεκατομμυρίων ευρώ. 

«Η Ημερησία online επικαλείται πληροφορίες (τις πληροφορίες της) ότι η τρόικα επισημαίνει στο κείμενο του νέου μνημονίου με την Ελλάδα το οποίο και συντάσσει την αναγκαιότητα του μέτρου της διευκόλυνσης των ενήμερων οφειλετών». Τί καταλαβαίνει κανείς από εδώ;

Ότι τρόικα και ελληνική κυβέρνηση συζητάνε ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4.

Ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ που θα αφορά για άλλη μια φορά το 90% των Ελλήνων, χαρίζοντας κέρδη στις τράπεζες, στους κυβερνώντες και

στους δικούς τους ανθρώπους. Συζητάνε νέα μέτρα σε βάρος των κατοίκων της χώρας. Την υποδούλωσή μας και με βούλα μήπως;

Διαβάζουμε ότι έχουμε διαβάσει και παλαιότερα στο Έθνος, τη Βραδυνή και σε άλλα φερέφωνα της κυβερνητικής και τραπεζικής προπαγάνδας. 

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και η τρόικα είναι κοντά στο να κλείσουν τη συμφωνία για τις διατάξεις του νομοσχεδίου και το παζάρι…». 

Μα, τί σημασία έχει για ποιο λόγο γίνεται το παζάρι, αφού αν πραγματικά γινόταν παζάρι, δεν θα γινόταν για τη μακροημέρευση των τραπεζών αλλά για να πάψει να σφίγγει η εκάστοτε μνημονιακή κυβέρνηση τη θηλιά στο λαιμό των συνεπών φορολογούμενων, όλων όσων δηλαδή δεν κρύβουν τίποτα από τις εφορίες, όσων δηλαδή ήταν τίμιοι ως προς τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νόμο και το Σύνταγμα που η κυβέρνηση και οι τράπεζες μετέτρεψαν σε κουρελόχαρτα.

Αν διαβάσουμε λίγο περισσότερο το κείμενο θα αντιληφθούμε ότι ο ένας διεφθαρμένος κάνει το χατίρι του άλλου.

Θα βάλω εγώ την πληροφορία κι εσύ θα μου εξασφαλίσεις το δάνειο, θα σου γράφω εγώ ότι θες κι εσύ θα ξεχάσεις ότι χρωστάω στο κράτος και στις τράπεζες. Βλέπετε η Ημερησία ανήκει στο εκδοτικό συγκρότημα της οικογένειας Μπόμπολα (χρυσωρυχείο στις Σκουριές, διόδια με τελευταίο εκείνο στο Αιγίνιο κλπ).

Όμως, τα βομβίδια που σκάνε από δω κι από κει δεν αποδεικνύουν τίποτα απολύτως.

Ας δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης; Τί θα συμφωνηθεί στη συνάντηση κυβέρνησης-τρόικας και ποιος θα ωφεληθεί;

Κι ας μην ακούμε τα παπαγαλάκια. Αρκετή ζημιά έκαναν στην παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού και στην οικονομική εξόντωσή του.

danioliptes.gr