Δήλωση σοκ από Βρετανό Ευρωβουλευτή: «Όλες οι τράπεζες έχουν πτωχεύσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

“Όλες οι τράπεζες έχουν πτωχεύσει. Όταν οι τράπεζες πτωχεύουν λόγω της δικής τους ανικανότητας και της στρεψοδικίας, πληρώνει το λογαριασμό ο φορολογούμενος, δήλωσε από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου στο Στρασβούργο το μέλος της ευρω-σκεπτικιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP, του Nigel Farage), GodfreyBloom.

 

Ο Άγγλος ευρωβουλευτής ο οποίος το 2011 είχε αποκαλέσει γελοίους τους πολιτικούς ηγέτες στην Ελλάδα αλλά και τις τράπεζες της χώρας μας, δήλωσε στις 12 Ιουνίου από το Στρασβούργο ότι όλες οι τράπεζες – η Santander, η Deutschebank, η RoyalBankofScotland – έχουν πτωχεύσει. Αυτό, όπως είπε, ο ίδιος συνέβη διότι λειτουργούν με βάση ένα σύστημα το οποίο ονομάζεται «Κλασματικό απόθεμα τραπεζικών λογαριασμών» το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να δανείσουν χρήματα τα οποία στην ουσία δεν έχουν.

 

Ο κ Bloom τόνισε ότι τα περισσότερα προβλήματα ξεκινούν από την πολιτική και τις κεντρικές τράπεζες, οι οποίες είναι μέρος του ίδιου πολιτικού συστήματος. Υπογράμμισε ότι είτε αποκαλείται παραχάραξη είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, ο όρος αυτός αναφέρεται στην τεχνητή εκτύπωση χρήματος, στην οποία αν προέβαινε κάποιος κοινός πολίτης θα τιμωρούταν πολλά χρόνια φυλάκιση. «Οι τράπεζες κι οι κυβερνήσεις το κάνουν συνεχώς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Χαρακτήρισε κλοπή του φορολογούμενος ο οποίος καλείται να πληρώσει το λογαριασμό όταν οι τράπεζες πτωχεύουν λόγω της δικής τους ανικανότητας και στρεψοδικίας.

 

Και κατάληξε: « Ως ότου αρχίσουμε να στέλνουμε τους κεντρικούς τραπεζίτες, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών τραπεζών και τους πολιτικούς στη φυλακή αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται».

 

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του βρετανού Ευρωβουλευτή, Godfrey Bloom εδώ

 

Σε όλα έπεσε μέσα ο βρετανός ευρωβουλευτής, τουλάχιστον όσον αφορά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, που αν και πτωχευμένο συνεχίζει να εισπράττει από παντού και κυρίως μέσω των Ελλήνων φορολογουμένων.

  

Μόνο που, όπως λέει κι ο Godfrey Bloom, θα έρθει κι η ώρα των τραπεζιτών αλλά και των πολιτικών, που είναι μέλη του ίδιου συστήματος,  να δουν τα κάγκελα της φυλακής.

 

Δείτε εδώ τη λίστα της ντροπής

 

 

Danioliptes.gr