Αποτροπιασμός; Θλίψη; Αγανάκτηση; 53χρονος έκοψε τις φλέβες του με σουγιά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κύριε Στουρνάρα

Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ένας 53χρονος, μέσα στις τουαλέτες του Μακεδονικού Ωδείου όπου και εργαζόταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Αυτήν την αυτοκτονία την προσμετράτε στα θύματα της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου;

 

Την προσμετράτε ή όχι η αλήθεια είναι μία: άλλος ένας άνθρωπος αφαίρεσε τη ζωή του με τον πλέον επαχθή τρόπο. Και μάλιστα, μέσα στο χώρο εργασίας του. Τι έχετε να πείτε για αυό κύριε Στουρνάρα; Θα βαφτίσετε κι αυτή την αυτοκτονία ως παράπλευρη απώλεια; Ή μήπως θεωρείτε ότι υπάρχουν και τέτοιες σε κάθε πόλεμο; Αν το βλέπετε έτσι σημαίνει ότι παραδέχεστε ότι έχουμε πόλεμο. Πόλεμο εναντίον του χειμαζόμενου λαού, που αυτός πληρώνει με το αίμα του τις επιλογές σας!

 

Δεν είναι, από ότι φαίνεται τυχαίο το γεγονός ότι ο Γ. Στουρνάρας συνέδεσε χθες τις εξελίξεις στην Αίγυπτο με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας. Ο Υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι επειδή η Ελλάδα γλίτωσε τη χρεωκοπία (στα χαρτιά) έχει γλιτώσει και το λουτρό αίματος που συμβαίνει στην Αίγυπτο. Έχοντας κλειστά τα μάτια και τα αυτιά τους οι Υπουργοί μιλούν για «πολλές καλές ειδήσεις που ήρθαν  από την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες». ΧατζηδάκηςDieWelt).

 

Όταν ο υπουργός Οικονομικών κλήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα στην Αίγυπτο, όπου ο στρατός με πραξικόπημα ανέτρεψε την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση Μόρσι, δε δίστασε να τονίζει πως και η Ελλάδα θα είχε την ίδια τύχη, αν είχε χρεοκοπήσει!

«Θα ήμασταν σαν την Αίγυπτο εάν χρεοκοπούσαμε και βγαίναμε από το ευρώ, όπως υποστήριζαν κάποιοι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Να σας θυμίσω κύριε Στουρνάρα ότι στην Αίγυπτο έσφαζαν οι τσέτες, εδώ το κάνουμε μόνοι μας. Και μέρα με τη μέρα στο απονενοημένο διάβημα φτάνουν δεκάδες πολίτες.

 

Αυτήν την είδηση δεν σας την μετέφεραν οι σύμβουλοι σας ώστε να εξακολουθείτε να έχετε μία καλή εικόνα της κατάστασης κι αυτή να μεταφέρετε προς τα έξω;Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά κι εσείς να παριστάνετε πως  η κατάσταση βελτιώνεται. Σταματήστε τουλάχιστον τις προκλητικές δηλώσεις!

 

Danioliptes.gr