Δίνουμε φορολογική ασυλία σε αυτούς που μας καταστρέφουν…Για πόσο ακόμα θα κοιμόμαστε;

Τα τελευταία χρόνια και μετά την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου, οι εταίροι μας ήρθαν στην Ελλάδα και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους αντικαθιστώντας στην ουσία τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Εφάρμοσαν ένα πρόγραμμα «μεταρρυθμίσεων» που θα καταστρέψει μία ίσως και περισσότερες γενιές τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Τα μέλη της τρόικα ζουν πλουσιοπάροχα κατά την διαμονή τους στην χώρα μας και συνεχώς προκαλούν με το ύφος τους με το οποίο απευθύνονται στους υπουργούς και τους ζητούν να τρέξουν το πρόγραμμα. Μην ξεχνάμε και την task force του Ραιχενμπάχ, του συμπαθέστατου Γερμανού, όπως τον χαρακτήρισε ο Πάγκαλος σε μία από τις αναρίθμητες δηλώσεις του.

Ανεχόμαστε λοιπόν σαν λαός χωρίς καμία αντίδραση, ξένους τραπεζίτες να ελέγχουν την οικονομική και πολιτική κατάσταση στην χώρα μας. Σήμερα όμως βγήκε μια είδηση η οποία αν μη τι άλλο θα πρέπει να μας προβληματίσει έντονα και να μας κάνει να αναλογιστούμε πότε επιτέλους θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Κυριακής, το πολυνομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση στην Βουλή την Τετάρτη, προβλέπει φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της Τρόικα, αλλά και για τους 28 μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων της Task Force.

Με τη διάταξη της παραγράφου 4 του άρθρου 30 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος προβλέπεται ότι οι ρυθμίσεις των άρθρων 31-34 του ίδιου Κώδικα, οι οποίες αφορούν στον προσδιορισμό των εισοδημάτων με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων δεν ισχύουν για «κάθε φυσικό πρόσωπο που εργάζεται σε θεσμικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνούς Οργανισμού που έχει εγκατασταθεί βάσει διεθνούς συνθήκης την οποία εφαρμόζει η Ελλάδα».

Και όλα αυτά την ώρα που το νέο φορολογικό νομοσχέδιο προβλέπει φόρο πολυτελείας για τους φτωχούς και δίνει την δυνατότητα στην εφορία να ελέγχει ακόμα και τα κέρματα που συλλέγουμε! Κάθε μέρα πληρώνουμε τεράστια ποσά σε φόρους και η Τρόικα μπορεί να προχωρήσει σε αδικαιολόγητες αγορές χωρίς να είναι υποχρεωμένη να δικαιολογήσει που βρήκε τα χρήματα!
Η διάταξη αφορά όλα τα μόνιμα εγκατεστημένα στην Ελλάδα στελέχη και τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ, που απαρτίζουν τα κλιμάκια των ελεγκτών της τρόικας και λειτουργούν ως μόνιμοι τοποτηρητές των δανειστών σε υπουργεία, οργανισμούς και φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς επίσης και στην Τράπεζα της Ελλάδας. Αφορά ακόμη και τα μέλη της ομάδας δράσης της Κομισιόν υπό τον Ράιχενμπαχ.

Στην ουσία δίνεται το ελεύθερο, από την κυβέρνηση, στους εταίρους μας να αγοράσουν ότι σηκώνει η τσέπη τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! Δίνουμε φορολογική ασυλία σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το κούρεμα μισθών και συντάξεων και μετά μιλάμε για νομιμοποίηση της κυβέρνησης…
Εδώ πρέπει να προσθέσουμε τα όσα αποκάλυψε η Λούκα Κατσέλη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι δηλαδή η Ελλάδα θα ξεχρεώσει το…2057 σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από το άρθρο 14 του κανονισμού 472/2013 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου.

Μην ακούτε λοιπόν τα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην κυβέρνηση και φωνασκούν ότι το 2014 θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα! Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα γιατί εμείς τους αφήνουμε, δεν κάνουμε τίποτα για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας!

Ίσως τώρα με τις κινητοποιήσεις στο για τις απολύσεις στο Δημόσιο αλλάξει κάτι… Άντε να δούμε τι μέλλει γενεσθαι.

 

Danioliptes.gr