Οι Γερμανοί ξεσπαθώνουν και η Ελληνική Κυβέρνηση απουσιάζει!

Με τις εκλογές να πλησιάζουν, η Γερμανική πολιτική σκηνή αρχίζει με ταχείς ρυθμούς να ξεσπαθώνει εναντίον της Ελλάδας, με την προϋπόθεση βέβαια να συγκινήσει τους … κουρασμένους γερμανούς φορολογούμενους οι οποίοι δεν αντέχουν πλέον να βοηθούν οικονομικά την χώρα μας.

Το πανηγύρι ξεκίνησε με δηλώσεις του εκπροσώπου της Αριστεράς σε τηλεοπτικό ντιμπείτ ο οποίος υποστήριξε ότι οι γερμανοί κακοπληρωμένοι παίρνουν λιγότερα από τους έλληνες! «Το 25% των Γερμανών εργάζονται πλέον σε κακοπληρωμένες δουλειές και, τηρουμένων των αναλογιών, το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από ότι στην Ελλάδα ή στην Κύπρο» τόνισε ο εκπρόσωπος της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκύζι.

 

Προφανώς ο αγαπητός αυτός κύριος δεν έχει επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα για να δει πόσο καλά πληρώνεται το 60% των νέων που βρίσκεται χωρίς δουλειά και πώς η ελληνική οικογένεια θα αρχίσει πλέον να ζει με ληγμένα τρόφιμα καθώς η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς δεν φτάνει ούτε για τα απαραίτητα!

 

Η μήπως οι κακοπληρωμένοι γερμανοί αμείβονται με μισθούς 100 και 200 ευρώ τον μήνα; Και σαν να μην έφτανε αυτό η κυρία Μέρκελ μιλώντας από το βήμα της Γερμανικής βουλής απείλησε την Ελλάδα ότι εάν δεν προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις (μα ποιες είναι αυτές τέλος πάντων;) δεν θα πάρει «ούτε Σεντ» «Βασίζουμε τις ενέργειές μας στην αρχή του quid pro quo», είπε η Ανγκελα Μέρκελ και αναφέρθηκε στην Ελλάδα λέγοντας: «Ούτε Σεντ για τους Έλληνες όσο δεν είναι πρόθυμοι να εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις. Διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα διότι η αλληλεγγύη θα ερχόταν για το τίποτα».

 

Αυτοί είναι λοιπόν οι «εταίροι» μας και οι φίλοι μας οι Γερμανοί! Το να εκτοξεύει απειλές σε μια χώρα που έχει φτύσει αίμα από τις δικές της μεταρρυθμίσεις είναι βούτυρο στο ψωμί για την υποψήφια καγκελάριο! Φανταστείτε τι θα λένε όταν περάσουν οι εκλογές!

 

Βέβαια το Russia Today ακυρώνει τα λεγόμενα της … μαινόμενης Μέρκελ καθώς αναφέρεται ξεκάθαρα στο τρίτο πακέτο στήριξης το οποίο σκοπεύει να μας δώσει η Γερμανία

 

Σύμφωνα με το RT, αν και μια νέα βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ακόμη υπό αμφισβήτηση και η Γερμανίδα Καγκελάριος εμφανίζεται ιδιαιτέρα επιφυλακτική, φαίνεται πως η παροχή ενός τρίτου δανείου προς την Ελλάδα είναι προειλημμένη απόφαση, αν και το ύψος της βοήθειας παραμένει ακόμη άγνωστο.

 

Το λυπηρό της υπόθεσης δεν είναι ότι μας προσβάλλουν, αυτό το περιμένουμε, άλλα το γεγονός ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση! Αφήνουν τον οποιονδήποτε να πει ότι επιθυμεί για την Ελλάδα σε σημείο που να αναρωτιόμαστε αν έχουμε επιτέλους πολιτικούς εκπροσώπους σε αυτό τον τόπο!

 

Γιατί δεν βγήκε κανείς να απαντήσει στην κυρία Μέρκελ πως είναι καλύτερα να άφησε τις απειλές αφού η χώρα της μας χρωσταει ακόμα πάνω από 160 δις ευρώ σε πολεμικές αποζημιώσεις; Ούτε Σεντ δεν μας έχετε δώσει κυρία Μέρκελ ακόμη. Τι θα γίνει;

 

Όταν όμως είναι η ώρα της είσπραξης στελέχη της κυβέρνησης βρίσκουν πάντα λύσεις για να γεμίσουν τα ταμεία.

 

Όπως ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος χωρίς ίχνος ευθιξίας παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομπή και τόλμησε να δήλωσε πως εάν οι έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν καλύτερα να πουλήσουν τα ακίνητα τους για να ξεχρεώσουν!

 

Και αναρωτιόμαστε, σε μία αγορά ακινήτων που είναι διαλυμένη, και την ίδια ώρα που οι κατασκευαστές δίνουν στα 4 σπίτια το ένα δώρο, ούτε πίτσα να ήταν, δεν σκέφτηκε ο πολλά βαρύς Υπουργός ότι ίσως ο κόσμος ΔΕΝ βρίσκει αγοραστές για τα σπίτια του; Και πέρα από αυτό, είναι συμπεριφορά Υπουργού αυτή προς τον κόσμο που τον έβαλε εκεί; Έχετε χάσει την μπάλα κύριοι …

 

Και δεν μιλώ για τα συνδρομητικά αθλητικά κανάλια που θα καταργήσει ο Μειμαράκης στην βουλή!

 

Danioliptes.gr