Κάποιοι υποκαθιστούν τη Δικαιοσύνη

Μερίδα του Τύπου,  διατυπώνει συνέχεια αμφιβολίες για την λειτουργία της Δικαιοσύνης και παρόλα αυτά «δικάζει, καταδικάζει και εκδίδει αποφάσεις χωρίς να περιμένει ποια θα είναι έκφανση της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.

 

Τελευταίο «χτύπημα» το δημοσίευμα blogspot το οποίο ανάμεσα στα άλλα,  κάνει μία αναφορά στην εν εξελίξει έρευνα της καταγγελίας  εναντίον των 4 συστημικών τραπεζών για τον υπολογισμό του τόκου.

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι ο συντάκτης του κειμένου υπερασπίζεται την εγκυρότητα των ισχυρισμών του λέγοντας οτι δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση όπως αυτή ο συντάκτης θεωρεί οτι είναι η υπόθεση της παραπάνω καταγγελίας.

 

Μάλιστα, αναφέρεται με ιδιαίτερα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον ελληνικό λαό μιλώντας για «λαουτζίκο»  και «κοσμάκη» που παραπληροφορείται.

 

Ο συντάκτης του κειμένου δεν μπαίνει στον κόπο να περιμένει την έκβαση της διαδικασίας που ξεκίνησε από χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών πριν μιλήσει για «υποτιθέμενη απάτη τραπεζών».

 

Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να υποβαθμίσουν το γεγονός, τα στοιχεία θα μιλήσουν από μόνα τους. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει επί των κατηγοριών που είναι απάτη, τοκογλυφία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης σε βαθμό κακουργημάτος.

 

 

Υπομονή χρειάζεται και πίστη στη Δικαιοσύνη. 

 

Danioliptes.gr