Δηλώσεις περί νέου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα τις πρόσεξε κανείς;

Ευτυχώς η πολιτική και οικονομική εβδομάδα της Ελλάδας έκλεισε με μοναδική επικαιρότητα την Χρυσή Αυγή! Τα ξένα ΜΜΕ ασχολήθηκαν εκτενέστερα με την τόσο «σοβαρή» υπόθεση, μέχρι και τον Δένδια έβγαλε το BBC ο οποίος με τα άπταιστα αγγλικά του, ανέλυσε τις τελευταίες εξελίξεις.

Γίναμε λοιπόν διάσημοι για πολλοστή φορά, με αποκορύφωμα την δήλωση του πρωθυπουργού μας ότι η «Ελλάδα επέστρεψε»! Από πού κύριε Σαμαρά, από την Σιβηρία;

 

Ανάμεσα στο συνονθύλευμα των δηλώσεων Παππά, Μιχαλολιάκου και Κασιδιαρη μάθαμε ότι ο αγαπητός βουλευτής μπορεί να κινεί τους καμεραμάν με την σκέψη του!

 

Κοίτα να δεις με τι ασχολείται σύσσωμη η πολιτική ελίτ! Μέχρι και διαφωνίες είχαμε για το αν πρέπει να διακοπεί η χρηματοδότηση του κόμματος η όχι! Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ήταν αντίθετοι στην πρόταση της Κυβέρνησης να … στερήσει το ζεστό χρήμα από την Χ.Α.!

 

Ανάμεσα στην πολιτική ψυχεδέλεια της εβδομάδας και την αλλαγή της μοκέτας στο κοινοβούλιο μας, μάλλον πέρασε στα ψιλά η δήλωση του εκπροσώπου του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πιθανό να χρειαστεί και νέο πακέτο στήριξης, που όλοι ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει και επιβολή νέων μέτρων!

 

«Είναι όμως αρκετά σαφές πως η Ελλάδα δεν θα μπορέσει τον επόμενο χρόνο να αναχρηματοδοτηθεί στις αγορές με δικά της ομόλογα» συνέχισε, λέγοντας πως «σε αυτό το βαθμό, πιθανότατα θα χρειαστεί ένα επιπλέον πακέτο βοήθειας». Αυτό, ωστόσο, τονίζει είναι απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Όσον αφορά το σύνολο των χωρών που λαμβάνουν στήριξη από τους μηχανισμούς της Ευρωζώνης, ο Ρέγκλινγκ είπε ότι «η ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία έχει βελτιωθεί σημαντικά, οι χώρες αυτές έχουν καλύψει τα τρία τέταρτα του δρόμου».

 

Την ώρα που η πολιτικά χτυπημένη Γερμανία, έχει χτυπήσει δεκαήμερο ακυβερνησίας, και ο Σαμαράς επιστρέφει από τις ΗΠΑ με χαμόγελο διότι νικήθηκε ο … εξτρεμισμός(!) το θέμα για το νέο πακέτο στήριξης για την χώρα μας παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ!

 

Γιατί ο λαός άλλα μέτρα ΔΕΝ αντέχει! Και αυτό είναι defacto! Ας αφήσουμε λοιπόν τα τρομερά ρεπορτάζ για το αν άσπρισαν σε 3 μέρες τα μαλλιά του Παππα, και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για την οικονομική μας επιβίωση! Σαν εφιάλτης πλησιάζει και η 1η Ιανουαρίου και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες! ΜΗΝ χάνετε χρόνο κύριοι της Βουλής!

 

 

Στρωθείτε στην δουλειά και αφήστε τα μικροκομματικά συμφέροντα! Την «εξαρθρώσατε» την Χρυσή Αυγή … Πάμε παρακάτω!

 

Danioliptes.gr