3

Τι απάντησε το Υπουργείο Οικονομικών στον πολύτεκνο από τη Θεσσαλονίκη που κατέθεσε τα κλειδιά του σπιτιού του (φωτό)

Σχεδόν δύο μήνες μετά, εδέησε να απαντήσει το Υπουργείο Οικονομικών στον άνεργο πολύτεκνο από τη Θεσσαλονίκη που του κατέθεσε τα κλειδιά του κατεσχεμένου από το Δημόσιο σπιτιού του.

Υπενθυμίζεται οτι ο 39χρονος πολύτεκνος – μέλος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, αποφάσισε να αποστείλει τα κλειδιά του σπιτιού του μαζί με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον προϊστάμενο της αρμόδιας ΔΟΥ και τον προϊστάμενο αυτών, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο 39χρονος πατέρας 4 παιδιών, είναι μακροχρόνια άνεργος όπως και η γυναίκα του.

 

Σχεδόν δύο μήνες μετά έλαβε επιστολή από το Υπουργείο Οικονομικών, η οποία τον ενημερώνει οτι η Υπηρεσία διαβίβασε την επιστολή του προς την Διεύθυνση Πολιτικής Εισπράξεων προκειμένου να την αξιολογήσει. Κι άρα θα πρέπει να περιμένει άλλο ενημερωτικό χαρτί από την συγκεκριμένη Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο μήνες, ώστε το Υπουργείο να εντοπίσει την επιστολή ενός πολίτη, να εκτιμήσει ποια υπηρεσία είναι αρμόδια και να της ζητήσει να την αξιολογήσει. Και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο πολίτης απλά παραλαμβάνει επιστολές χωρίς καμία ουσιαστική απάντηση και άρα ούτε κάποια προτεινόμενη απάντηση στα αιτήματα του.

 

Η απάντηση του Υπουργείο Οικονομικών:

3

 

Danioliptes.gr