Αυτά τα γνωρίζουν

Όταν σε κάποιο προηγούμενο σχόλιο μας, χαρακτηρίσαμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη, ως θύμα του Αντώνη Σαμαρά, κάποιοι….ευαίσθητοι ενοχλήθηκαν, τα προχθεσινά γεγονότα όμως, μα δικαιώνουν απόλυτα.

Μπορεί ο Πολιτικός από την Καλαμάτα, παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις που έδωσε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ότι θα τροποποιήσει κάποιο άρθρο ενός νόμου, για να μπορεί ο δημοφιλής Μακεδόνας πολιτικός να ασχοληθεί με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, να μην τήρησε την υπόσχεσή του.

Προχθές όμως, για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βαγγέλη Βενιζέλου, και να τηρήσει την πιθανή μυστική συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο εταίρους, τροποποίησε το νόμο που λόγω ασυμβιβάστου, δεν επέτρεπε στον Μπουτάρη να είναι υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Αυτό σημαίνει, ότι αφενός ο Καλαματιανός πολιτικός, λειτούργησε σε βάρος του δικού του υποψηφίου Σταύρου Καλαφάτη, γράφοντας στα παλιά του υποδήματα τους φίλους της παράταξης και τους Θεσσαλονικείς γενικότερα, και αφετέρου ότι το Κυβερνητικό κουμάντο το έχει ο μικρομέτοχος Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο διορατικός Απόστολος Τζιτζικώστας, κατάλαβε, μυρίστηκε εμπρόθεσμα τα παιγνίδια που ήθελε να παίξει ο Σαμαράς σε βάρος του, όταν του έδωσε εντολή να μεταπηδήσει από την Περιφέρεια στο Δήμο, γι’ αυτό και δεν δέχθηκε να παίξει το ρόλο του….θύματος.

Αυτά τα γνωρίζουν οι φίλοι της παράταξης;

 

Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης