«Από το 1998, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επέτρεπαν σε επίορκους τραπεζίτες να κλέβουν τον λαό»

Λάβρος κατά των μεγάλων κομμάτων εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στο radio1d.gr ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου Στέφανος Τσίπας.

 

«Από το 1998, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επέτρεπαν σε επίορκους τραπεζίτες να κλέβουν ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Οι κυβερνώντες επέτρεπαν στους τραπεζίτες να περνούν καλά κλέβοντας κατά 1,3889% ημερησίως σε όλα τα χαρτοφυλάκια», τόνισε ο κ. Τσίπας.

 

Επεσήμανε οτι για την απάτη αυτή σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών έχουν ενημερωθεί διεθνείς επενδυτές αλλά και ο Πρόεδρος Ομπάμα, η γερμανίδα Καγκελάριος Μέρκελ και η επικεφαλής του ΔΝΤ Λαγκάρντ. «Είχα ενημερώσει και τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει κάτι γιατί οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο.

 

Επιτέθηκε προς τους επικεφαλής του κόμματος «Εμπρός Ελλάδα» με αφορμή τις δηλώσεις για ίδρυση κινήματος δανειοληπτών. «Ο κ Ζώης, ως νομικός θα ελεγχθεί αν γνώριζε πώς οι τράπεζες έκλεβαν από το 1998. Του υπενθυμίζω απλά τον αστικό κώδικα περί παρασιωπήσεως εγκλημάτων», ανέφερε με νόημα ο κ. Τσίπας και συνέχισε: «Άνθρωποι σαν τον κ. Ζώη ήθελαν την κονόμα. Οι τράπεζες θα πάρουν τα σπίτια και οι δανειολήπτες θα υπογράφουν ότι θα νοικιάζουν το ίδιο τους το σπίτι».

Υπογράμμισε πως προς το παρόν τη σφαλιάρα την τρώει ο ελληνικός λαός.

 

Danioliptes.gr