Συν-Έλληνες, προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε

Ελέγξτε ποιον θα ψηφίσετε την Κυριακή, μην ρίξετε ψηφοδέλτιο που δεν το έχετε καλοεξετάσει, από όπου κι αν προέρχεται.

 

Πολλοί είναι αυτοί που προσβλέπουν στην ευρωβουλή με μία και μόνη επιδίωξη: να αυξήσουν το κομπόδεμά τους. Και αυτούς με το κομπόδεμα, τους βλέπετε τώρα προεκλογικά, πολύ συχνά στα μεγαλοκάναλα, με υποσχέσεις, θα θα θα… Όταν όμως θα έχουν βολευτεί στις Βρυξέλλες, θα τους ξαναδείτε σε 5 χρόνια, σε 5 χρόνια θα ξαναπαρελάσουν. Εσείς μπορεί να μην υπάρχετε τότε.

Συν-Έλληνες, έχετε αποκτήσει αρκετή σοφία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αξιοποιήστε την. Έχετε την ευκαιρία της Κυριακής 25 Μάη 2014. Ας γίνει αυτή η Κυριακή η ημέρα Ανάστασης για την πολύπαθη πατρίδα μας.

 

Καταδικάστε με την ψήφο σας τις πολιτικές που βασίστηκαν στο ψευδές φούσκωμα του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009. Καταδικάστε το δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, που μας έστησαν στον τοίχο. Καταδικάστε τους σημερινούς συνεχιστές τους.

 

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

 

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι τουλάχιστον το 60% του δημοσίου χρέους πρέπει να διαγραφεί γιατί είναι παράνομο. Το ιδιωτικό χρέος των εργαζόμενων συμπολιτών μας είναι παράνομο, επίσης, και πρέπει να διαγραφεί γιατί έτσι λένε οι ευρωπαϊκοί και οι διεθνείς νόμοι.

 

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η χώρα μας πρέπει να εισέλθει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Να χρηματοδοτηθεί η μικρή και μεσαία παραγωγική επιχείρηση με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς φορολογία για να αντικαταστήσουμε τις εισαγωγές που μας επέβαλε η Γερμανία και να βρούνε οι νέοι μας και οι απολυμένοι δουλειά.

Να γίνει αυτό μέχρι να ανασυγκροτηθεί η οικονομία και η κοινωνία μας, όσα χρόνια και να πάρει. Απαιτούμε να σταματήσει η αφαίμαξη των ανέργων με χαράτσια που ούτε η τουρκοκρατία δεν είχε επιβάλει στους Έλληνες χριστιανούς.

Οι Ευρωπαίοι λήσταρχοι και αλχημιστές των στοιχείων πρέπει να αποκαλυφθούν, να τιμωρηθούν και να μας αποζημιώσουν. Πώς όμως αποζημιώνονται οι απώλειες χιλιάδων ανθρώπινων ζωών με ευθύνη της «πολιτισμένης» Ευρώπης που μας καταδίκασε σε θάνατο για να μας ληστέψει;

 

Όλοι αυτοί οι απολίτιστοι Χούφτελ, Μούφτελ και το κακό συναπάντημα που λάδωναν και λαδώνουν ντόπιους Ελληνόφωνους προδότες και επίορκους κυβερνήτες για να μας εξαφανίσουν, όλους αυτούς πρέπει να τους ξετρυπώσουμε, είτε βρίσκονται στις Βρυξέλλες είτε στο Λουξεμβούργο, είτε στο Βερολίνο είτε οπουδήποτε αλλού και να απολογηθούν για το πογκρόμ κατά των Ευρωπαίων Ελλήνων πολιτών.

Συν-Έλληνες, έχετε αποκτήσει αρκετή σοφία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αξιοποιήστε την. Καταδικάστε το δίδυμο Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου που μας έστησαν στον τοίχο. Καταδικάστε τους σημερινούς συνεχιστές τους.

 

«Ας γίνει αυτή η Κυριακή η ημέρα Ανάστασης για την πολύπαθη πατρίδα μας» Η τεράστια πλειονότητα της πολιτικής μας τάξης ήταν και είναι πολύ κατώτερη του μέσου Έλληνα πολίτη: κατώτερη σε ευφυΐα, σε πρωτότυπη εποικοδομητική σκέψη, σε εργατικότητα, σε συνειδησιακή κρίση, σε εθνική αυτογνωσία, σε παντός είδους θετικές για τη χώρα ικανότητες, από ικανότητες οργάνωσης μέχρι ικανότητες αξιολόγησης και διαμόρφωσης ορθολογικών πολιτικών, ακόμα και ικανότητες ανάγνωσης και μέτρησης.

 

Η τάξη αυτή, αντίθετα, βρίθει όλων των κακιών και όλων των νοητικών και διανοητικών στρεβλώσεων που μπορεί να εμφανίσει ανθρώπινο ον, ιδίως εν εξουσία.

 

Μηχανεύεται και μηχανορραφεί σε βάρος μας σε αγαστή σύμπραξη με τους δήθεν εταίρους μας, τους Δυτικοευρωπαίους, που στην πραγματικότητα ποτέ δεν μας συμπάθησαν και τώρα, βρίσκοντας πρόφαση τις συκοφαντίες της εγκληματικής κυβέρνησης ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου εναντίον μας, ως διεφθαρμένων και τεμπέληδων, προσπαθούν με κάθε μέσο να στηρίξουν την κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους προβαίνοντας σε κάθε είδους παραλογισμούς, εκφοβισμούς, διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας, που ζούμε στο πετσί μας κάθε μέρα και κάθε ώρα.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεκάδες συμπατριώτες μας με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα απελπισίας. Συμπολίτες μας με αξιοπρέπεια, με αγάπη για την πατρίδα μας και ηρωικό παρελθόν, σήμερα πεινάνε, Έχουν χάσει ό,τι είχαν και δεν είχαν, βρίσκονται στο δρόμο πεταμένοι από μια κυβέρνηση που μας παρουσιάζει το μαύρο άσπρο και εκχωρεί ό,τι έχουμε στους ξένους ενώ συνεχίζει να μας δένει με χίλια δεσμά ως πειραματόζωο των ορέξεων των ξένων.

ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

 

Η πολιτική τάξη στην μεγάλη πλειοψηφία της έχει τελέσει αξιόποινες πράξεις και είναι απόλυτα υπεύθυνη για την καταστροφή της πατρίδας μας, του έθνους μας, της αξιοπρέπειάς μας και του θανάτου μας, που για πολλούς από εμάς έχει ήδη συμβεί και για τους υπόλοιπους έρχεται με γοργό ρυθμό.

 

Συμπατριώτες, έχουμε χάσει το γέλιο μας, τη δυνατότητα να χαρούμε τη ζωή που μας έδωσε ο Θεός και οι γονείς μας. Είναι επακόλουθο ότι η τάξη αυτή έθαψε τα όνειρά μας να γίνουμε οικονομικά ισότιμοι των Δυτικοευρωπαίων, οι οποίοι, εκτός από λίγες εξαιρέσεις, πάντα μας εκμεταλλεύτηκαν και πάντα μας θεωρούσαν όχι λευκούς αλλά Μεσογειακούς, όχι χριστιανούς αλλά ορθόδοξους, όχι άξιους να ελέγχουμε τα του οίκου μας αλλά σκλάβους ανίκανους να σταθούμε στα πόδια μας.

 

Και αυτά όλα οφείλονται στην αδιαφορία και αντεθνική συμπεριφορά της μεγάλης πλειονότητας της πολιτικής τάξης, που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν το πουγκί της και η εξουσία για την εξουσία.
Ήρθε ο καιρός να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

 

Συν-Έλληνες, προσέξτε ποιον θα ψηφίσετε.

 

*Η Ζωή Γεωργαντά είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 

Το χωνί