Ήρθε η ώρα του πολίτη!

Τέσσερα χρόνια Μνημόνια, έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην κοινωνία: 1,5 εκατομμύρια άνεργοι, 300 χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς καθόλου εισόδημα, 3 εκατομμύρια ανασφάλιστοι πολίτες χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 600 χιλιάδες παιδιά που υποσιτίζονται, 200 χιλιάδες κλειστές επιχειρήσεις. Ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων και της χώρας με τελευταίο παράδειγμα τα δάση και οι παραλίες, διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας. Ήρθε η ώρα του πολίτη να στείλει με την ψήφο της ηχηρό μήνυμα προς την ελληνική συγκυβέρνηση της υποτέλειας και της λιτότητας.

 

Να δώσει θετική ψήφο σε μια ριζικά διαφορετική πρόταση και να ανοίξει έναν νέο δρόμο για μια σύγχρονη Ελλάδα της ανάπτυξης, της λαϊκής κυριαρχίας, της κοινωνικής προκοπής, χωρίς μνημόνια και ταπεινωτική εποπτεία. Να καταψηφίσει τη σημερινή Ευρώπη των τραπεζών και των πολυεθνικών, την Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας, την Ευρώπη της Μέρκελ και του Σουλτς. Να υπερψηφίσει την άλλη Ευρώπη, τη δική μας Ευρώπη, αυτή της εργασίας, των δικαιωμάτων, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της ειρήνης, της προοδευτικής ανάπτυξης, της ισότητας των φύλων, χωρίς ρατσισμό και ομοφοβία.

 

. Την Ευρώπη της ισότιμης συνεργασίας των λαών. Να συμμετάσχει ενεργά στον αγώνα για να σταματήσει η πορεία εξαθλίωσης. Να γυρίσει την πλάτη στην καλλιεργούμενη απάθεια και αποχή που βοηθούν αποκλειστικά και μόνο τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης: χωρίς την ενεργή δράση των πολιτών καμιά δυνατότητα αναγέννησης του τόπου δεν μπορεί να υπάρξει.  

Είναι η ώρα της κοινωνίας που στενάζει να φωνάξει δυνατά αυτό που βιώνει, αυτό που πραγματικά αισθάνεται: ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

”The New Daily Mail” 

 

{youtube}TwKGqhterVs{/youtube}