Καμμένος: Η κυβέρνηση Σαμαρά εξαπάτησε τους Έλληνες

Για αποτυχία της Ευρώπης έκανε λόγο ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ έκανε λόγο για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού από τη συγκυβέρνηση.

“Δεν φανταζόμουν ότι θα χειροκροτείται από τη Νέα Δημοκρατία ο κύριος Βενιζέλος. Αυτό δείχνει το απόλυτα στημένο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Αυτή είναι η τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη γιατί η οικονομική πολιτική που ακολουθείται είναι αυτή του 2000. Η δεύτερη κυβέρνηση Σημίτη ήταν η κυβέρνηση Παπανδρέου.

“Η συγκυβέρνηση έγινε για να σβηστούν όλα τα σκάνδαλα και να μην τιμωρηθεί κανείς”, υπογράμμισε, τονίζοντας ότι το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας δεν παραγράφεται.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ζήτησε από τους συναδέλφους του να ψηφίζουν κατά συνείδηση, εθνική συνείδηση, όπως τόνισε.

Η μνημονιακή πολιτική θριαμβεύει, υπογράμμισε, τονίζοντας ότι οι άνεργοι και οι πεινασμένοι θα συνεχίσουν να υποφέρουν.

“Η δική σας μνημονιακή πολιτική αποτυγχάνει καθημερινά. Ούτε λαϊκοί είμαστε, ούτε επικίνδυνοι. Μιλάμε και ετοιμάζουμε τους όρους για κατάργηση του Μνημονίου. Η κυβέρνηση ετοιμάζει την κοινή γνώμη για ένα ακόμα Μνημόνιο”, σημείωσε.

Χαρακτήρισε τους συγκυβερνώντες υποκριτές, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίζουν τη συγκυβέρνηση, σημειώνοντας πως οι Έλληνες έχουν φτάσει στο απροχώρητο.

“Δεν έχουμε δικαίωμα να σκοτώνουμε ανθρώπους”, υπογράμμισε, αναφερόμενος στη μάστιγα των αυτοκτονιών που πλήττει τη χώρα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, όπως σημείωσε, εξαπάτησε τους Έλληνες προεκλογικά, τονίζοντας πως η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου τελείωσε.

News247