Παρατείνουν την οικονομική Κατοχή της Ελλάδος

Οι Γερμανοί και οι φίλοι τους αποφάσισαν παράταση της οικονομικής Κατοχής της Ελλάδας με στόχο να επιταχυνθεί η οικονομική καταστροφή της χώρας μας και η πλήρης υποδούλωσή της στα vulture funds, τα ταμεία των αρπακτικών, τα golden boys και τους ημεδαπούς Εσκομπάρ της πολιτικής.

«Προληπτική πιστωτική γραμμή υπό προϋποθέσεις» χρειάζεται η Ελλάδα δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα στο επίσης γερμανικό περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ» περί παράτασης του μνημονιακού προγράμματος.

 

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν πιθανότατα στα μέσα Δεκεμβρίου στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες. Ηδη, όμως, σύμφωνα με το «Ντερ Σπίγκελ»  ανώτεροι αξιωματούχοι από τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης συμφωνήσαν την περασμένη Πέμπτη στο EuroWorkingGroup ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα.

 

Το δεύτερο πακέτο βοήθειας σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ ανέρχεται σε δέκα δισεκατομμύρια ευρώ και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας θα δοθεί στις συστημικές τράπεζες ώστε να συνεχίσουν μαζί με τη διεφθαρμένη πολιτική εξουσία να σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό των ελληνικών νοικοκυριών.

 

Η κυβέρνηση έχει στείλει ήδη μπουγιουρντί με φιρμάνια για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, αύξηση της φορολογίας στους εναπομείναντες κλάδους που μπορεί να αποφέρουν κάποια ελάχιστα οφέλη συνολικά στην οικονομία, όπως τα ξενοδοχεία και εν γένει ο τουρισμός και η αγροκτηνοτροφία, ενώ ετοιμάζεται να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα με νέους γραφειοκρατικούς λαβύρινθους σε βάρος των πολιτών ώστε να τους ταλαιπωρεί και να τους ταπεινώνει ακόμη περισσότερο. 

 

Την ίδια ώρα, η Δικαιοσύνη εκτελεί πιστά όσα της υπαγορεύει η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία και κωφεύει για την απώλεια των κεκτημένων μας και περιορίζεται να λαμβάνει αποφάσεις μόνο επιλεκτικά και για συγκεκριμένες επαγγελματικιές ομάδες, (δικαστικοί, αξιωματικοί ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, καθηγητές ΑΕΙ) ώστε να μην περάσουν στο στρατόπεδο των αγανακτισμένων. 

 

Με την παράταση της Οικονομικής Κατοχής της χώρας, ο Σύλλογός μας αντιλαμβανόμενος ότι η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς σε βάρος των απλών πολιτών είναι έτοιμος να στηρίξει έμπρακτα κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα στον αγώνα τους απέναντι στην οικονομική Κατοχή. Απέναντι στις τράπεζες και απέναντι στην επίσημη Πολιτεία, στηλιτεύοντας διαρκώς τις τοκογλυφικές και ληστρικές μεθόδους που αμφότερες χρησιμοποιούν για να αποτινάξουν την οικονομία των ελληνικών οικογενειών. 

 

danioliptes.gr